Κορωνοπάρτι στη Μύκονο: Έχουν ήδη ξεκινήσει τις κρατήσεις και για το Πάσχα

POP UP TEAM
/
23 Δεκεμβρίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Αποκαλυπτικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τον τρόπο που επιτήδειοι διοργανώνουν παράνομα πάρτι σε βίλες της Μυκόνου, εν μέσω πανδημίας, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις κρατήσεις και για το Πάσχα.

Παρότι οι εμβολιασμοί αναμένεται να κρατήσουν τουλάχιστον έως την αρχή του καλοκαιριού, κάποιοι διοργανώνουν ήδη πάρτι εκατοντάδων ατόμων στο νησί των ανέμων για το Πάσχα και δέχονται προκαταβολές για τις υπηρεσίες τους, αγνοώντας τις αρχές που ξεκαθαρίζουν ότι τα μέτρα θα συνεχίσουν αν ισχύουν μέχρι να ολοκληρωθούν οι εμβολιασμοί.

Τα πάρτι προγραμματίζονται για το δεκαπενθήμερο του Πάσχα και πρόσφατα ο ίδιος ο πρόεδρος του Σωματείου Επιχειρήσεων Διασκέδασης & Εστίασης Μυκόνου (ΣΕΔΕΜ) Ιωάννης Θεοχάρης κατήγγειλε τις «κρατήσεις» με επιστολή του προς τον υπουργό Προστασίας του Πολιτή Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Οι διοργανωτές κινούνται μέσα από ασφαλή ηλεκτρονικά δίκτυα επικοινωνίας όπως WhatsApp και Viber και ζητούν από τους ενδιαφερόμενους να τηρήσουν «άκρα μυστικότητα». Υπόσχονται διάσημους DJ και επώνυμους προσκεκλημένους και η χρέωση μπορεί να γίνει προκαταβολικά μέσω διαδικτύου είτε στην πόρτα της έκαστοτε βίλας. 

Ο κ. Θεοχάρης δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Star ότι πολλές βίλες έχουν χωρητικότητα 500-1.000 ατόμων υπογραμμίζοντας όχι μόνο τον κίνδυνο για τη δημόσια υγεία αλλά και το ζήτημα του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Άτομο που βρέθηκε σε ένα από αυτά τα πάρτι την περασμένη σεζόν, αποκαλύπτει πως οι προσκλήσεις διαδίδονται συχνά από φίλο σε φίλο, οι κρατήσεις επιβεβαιώνονται με τους υπεύθυνους και στην πόρτα γίνεται απλώς μια θερμομέτρηση – γεγονός που σημαίνει ότι θα περνούσε εντελώς ανενόχλητος οποιοσδήποτε ασυμπτωματικός φορέας του ιού. 

«Σου παίρνουν το κινητό και στο καλύπτουν με αυτοκόλλητα για να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις», λέει η ίδια και αναφέρει γνωστά ονόματα της showbiz και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και γόνους πλουσίων οικογενειών.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ, lifo

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved