Όσο περίεργο και αν μάς ακούγεται, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ και θερμή υποστηρίχτριά του Ιβάνκα, σχεδιάζει να δώσει "το παρών" της στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου. Ο λόγος; Σύμφωνα με πηγή από το κοντινό της περιβάλλον, η επιθυμία της αυτή πηγάζει από την προσπάθειά της να σώσει την επίδοξη πολιτική της καριέρα.

«Η Ιβάνκα ανησυχεί ότι η πολλά υποσχόμενη πολιτική της σταδιοδρομία κινδυνεύει και κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την φήμη της» λέει η πηγή στην Daily Mail. Όπως φυσικά ήταν αναμενόμενο, στο άκουσμα των πλάνων αυτών, ο Ντόναλντ Τραμπ έγινε έξαλλος και πηγή στην ίδια εφημερίδα αναφέρει πως ο Τραμπ υποστηρίζει πως "η ενασχόληση της κόρης του με τους απατεώνες που θέλουν να του πάρουν την εξουσία ισοδυναμεί με προσβολή".

Aπό πλευράς της πάντως η Ιβάνκα φέρεται πως αδιαφορεί για τα λεγόμενα του Τραμπ και σύμφωνα με πηγή λέει ότι «πρέπει να προστατεύσει τις δικές της πολιτικές φιλοδοξίες και δεν πρόκειται να τα πετάξει όλα, παρακολουθώντας την εκστρατεία του πατέρα της για το 2024 που έχει προγραμματιστεί για την ίδια μέρα. Το αφήνει αυτό για τον μπαμπά της και τον αδερφό της, Donald Jr».

Nα σημειώσουμε ωστόσο πως μια άλλη πηγή από τον Λευκό Οίκο, αποκαλύπτει πως η Ιβάνκα αρνήθηκε ότι σκοπεύει να παραστεί στην ορκωμοσία. Το τι τελικά θα πράξει, θα το δείξει μόνο ο χρόνος.

Πηγή: Must