Ανοίγουν σήμερα τα Θέατρα για παραστάσεις σε ανοικτούς χώρους

POP UP TEAM
/
28 Μαΐου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ανοίγουν από σήμερα, Παρασκευή 28 Μαΐου 2021, τα θέατρα σε όλη την Ελλάδα όπως είχε αποφασίσει από την αρχή του μήνα η επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Συγκεκριμένα, είχε παρθεί η απόφαση να γίνει η πλήρης επανεκκίνηση του τουρισμού, αρχής γενομένης από τα μουσεία στις 14 Μαΐου, ημερομηνία που άνοιξε ξανά ο τουρισμός. Συνεχίστηκε με το άνοιγμα των ωδείων στις 17 Μαΐου και των θερινών σινεμά στις 21 Μαΐου. 

Όσον αφορά τα θέατρα προβλέπονται τα ακόλουθα 3 μέτρα για την επαναλειτουργία τους:

Το άνοιγμα αφορά μόνο τα θεατρικά έργα που παρουσιάζονται σε ανοικτούς χώρους
Επιτρέπονται μόνο καθήμενοι.

Η πληρότητα ορίζεται στο 50% με συγκεκριμένη ταξιθεσία, προκειμένου να υπάρχουν αποστάσεις για τη μείωση των πιθανοτήτων διασποράς του ιού στο κοινό.
«Τα ζωντανά θεάματα και ακροάματα σε υπαίθριους χώρους επανεκκινούν στις 28 Μαΐου» ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Και πρόσθεσε: «Αφορά μόνο καθήμενους, όχι ορθίους, με σταθερό ποσοστό πληρότητας 50% και συγκεκριμένη ταξιθεσία».

Τι ισχύει με τη μάσκα

Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του ο Νίκος Χαρδαλιάς, μιλώντας για τα θέατρα που ανοίγουν στις 28 Μαΐου 2021, δεν έκανε κάποια αναφορά στη μάσκα.

Υπενθυμίζεται ότι η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς και ανοικτούς χώρους, επομένως το συγκεκριμένο μέτρο προστασίας κατά της διασποράς του ιού ισχύει και για τα θέατρα.

via athensvoice.gr

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved