Το viral βίντεο με αεροσυνοδό που απαγορεύει σε μεθυσμένο ζευγάρι να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο

©Twitter/@Crazy Clips
POP UP TEAM
/
4 Ιουλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το Twitter χειροκρατά σήμερα μια γενναία και αποφασιστική αεροσυνοδό [που αποφάσισε να απαγορεύσει σε ένα μεθυσμένο ζευγάρι να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, λίγα λεπτά πριν την απογείωση.

Το σχετικό βιντεάκι έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, με τους χρήστες της πλατφόρμας να δίνουν συγχαρητήρια στην αεροσυνοδό για τον τρόπο που χειρίστηκε το περιστατικό και την απόφασή της να μην αφήσει τους «ακατάλληλους» για την ηρεμία και την ασφάλειας της πτήσης επιβάτες να μπουν στο αεροσκάφος.

Με ευγενικό αλλά σταθερό ύφος η αεροσυνοδός έχει σταματήσει το ζευγάρι στη φυσούνα και τους απαγορεύει να πλησιάσουν την πόρτα, όσο και αν επιμένουν ότι «δεν είναι μεθυσμένοι».

Η υπάλληλος της αεροπορικής εταιρίας τους εξηγεί ότι τους είδε να πίνουν στην αίθουσα αναμονής, ότι φωνάζουν και λερώνουν τον τόπο γύρω τους και ότι δεν τηρούν τους κανόνες, για αυτό και δεν θα τους επιτρέψει αν επιβιβαστούν.

Το ζευγάρι επιμένει και η γυναίκα λέει ασυναρτησίες όπως «δουλεύω με παιδιά, έκανα κολοτούμπες και τροχούς».

Το ζευγάρι απειλεί επίσης ότι θα την αναφέρει αλλά η αεροσυνοδός, πάντα με ευγένεια, αρνείται να τους επιτρέψει την είσοδο, λέγοντάς τους ότι δεν μπορεί να ρισκάρει την ασφάλεια της πτήσης της.

Πηγή: skai.gr

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved