Καλημέρα Ήλιε – Καληνύχτα κορονοϊέ: Viral video με μπάρμαν στην Κέρκυρα, με μάσκα και μπλουζάκι ΠΑΣΟΚ

POP UP TEAM
/
24 Αυγούστου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Κέρκυρα …πρωτοπορεί στο κλείσιμο των μαγαζιών τα μεσάνυχτα με ένα σόου “πράσινης” εποχής. Η εφευρετικότητα και το χιούμορ του Κερκυραίου μπάρμαν έχει γίνει viral, καθώς αποφάσισε να σημάνει τη λήξη του ωραρίου …νοσταλγώντας την “ανατολή” του πράσινου ήλιου και πιο αισιόδοξων εποχών.

Αντί να προτρέψει τους θαμώνες του μαγαζιού να επιδοθούν σε ένα αυτοσχέδιο χορό για τη λήξη του ωραρίου, όπως συνηθίζουν τελευταία άλλα μπαρ, ο χιουμορίτσας μπάρμαν με το “Καλημέρα Ήλιε” του Μάνου Λοϊζου, ένα τραγούδι που σφράγιζε κάθε προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ και με τη φωνή του Ανδρέα Παπανδρέου στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας, πριν τη νίκη του στις εκλογές του 1981, ανεβαίνει κρατώντας δυο σέικερ στα χέρια στη μπάρα.

Φορώντας μάσκα με τον πράσινο ήλιο του αγαπημένου του κόμματος αποκαλύπτεται με ένα …πολιτικό στριπτίζ και βγάζει τελετουργικά το πουκάμισό του για να φανεί το πάλλευκο ΠΑΣΟΚ -και ασορτί με τη μάσκα- μπλουζάκι του ενώ χορεύει και τραγουδάει για το κόμμα της …καρδιάς του.

 

Με πληροφορίες από thetoc 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved