Athens Craft Beer Festival: 150 χειροποίητες μπίρες που μπορείς να δοκιμάσεις

POP UP TEAM
/
11 Οκτωβρίου, 2019

Το 1ο Athens Craft Beer Festival έχει χειροποίητες μπίρες από 10 διαφορετικές χώρες.  Το 2009 στην Ελλάδα υπήρχαν 7 μικροζυθοποιίες. Σήμερα υπάρχουν 45 και ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Εμφανίζονται ολοένα και περισσότεροι μικροί παραγωγοί με υπέροχες χειροποίητες μπίρες, που ο κόσμος θέλει να δοκιμάζει. Ζούμε την επανάσταση της craft μπίρας. Και σε αυτές τις συνθήκες είναι απορίας άξιο πώς το 1ο Athens Craft Beer Festival δεν εμφανίστηκε πιο πριν.

Το πρώτο φεστιβάλ στην Ελλάδα αποκλειστικά αφιερωμένο στη χειροποίητη μπίρα γίνεται από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου στο Κτήριο 56 του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και περιλαμβάνει περισσότερες από 150 φρέσκες, χειροποίητες και μικρής παραγωγής μπίρες.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν 34 μικροζυθοποιίες από δέκα χώρες (Βουλγαρία, Γαλλία, Δανία, Ισπανία, Κροατία, Ουγγαρία, Σερβία, Σουηδία, Τσεχία και φυσικά Ελλάδα), που θα παρουσιάσουν τις σπάνιες μπίρες τους, πολλές εκ των οποίων εκτός αγοράς, πρωτοεμφανιζόμενες ή φτιαγμένες αποκλειστικά για το φεστιβάλ.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συναντήσουν όλους τους παραγωγούς (Έλληνες και ξένους) και να λύσουν ό,τι απορία ενδεχομένως έχουν πάνω στην craft μπίρα.

Στο φεστιβάλ θα υπάρχουν επίσης 3 street food εστιατόρια (για να ταιριάξετε σωστά όλες αυτές τις μπίρες), αλλά και αγγλόφωνες ελληνικές μπάντες που θα παίζουν ζωντανά. Η είσοδος έχει €3 και περιλαμβάνει αναμνηστικό γυάλινο ποτήρι. Οι μπίρες κοστίζουν €1 για δοκιμή 50ml και €4-6 για ένα γεμάτο ποτήρι 375ml.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.athenscraftbeerfestival.gr ή καλέστε στο 210 7660560.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved