Άλκηστις Κυριαζοπούλου έκθεση “11:11”

POP UP TEAM
/
4 Ιουνίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Τη νέα ζωγράφο Άλκηστις Κυριαζοπούλου παρουσιάζει η Kapopoulos Fine Arts, στην γκαλερί της εντός του Golden Hall στην πρώτη ατομική της έκθεση με τίτλο “11:11”.

Η καλλιτέχνις, με σύγχρονη street-pop art αισθητική παρουσιάζει μια σειρά έργων, όπου κυριαρχούν αγαπημένοι ήρωες κινουμένων σχεδίων, με πρωταγωνιστές τον Μίκι, τη Μίνι, τον Σκρουτζ και άλλους διαχρονικούς χαρακτήρες, σε μια πανδαισία χρωμάτων και ρυθμών. Μια σύνδεση με τα χρόνια της αθωότητας, τις αναμνήσεις που κρατάμε μέσα μας ως πηγή αισιοδοξίας και χαράς.

Ο αριθμός έντεκα είναι καρμικός για την καλλιτέχνιδα, που κάθε άλλο παρά τυχαία τον επέλεξε για τίτλο της πρώτης ατομικής της έκθεσης. Η Άλκηστις Κυριαζοπούλου γεννήθηκε στις 11/11, αλλά εκτός από ημερομηνία, που ήρθε στον κόσμο, είναι όπως σημειώνει η ίδια και ένας αριθμός που συναντά διαρκώς στη ζωή της, κάτι που “μπορεί να είναι τυχαίο, μπορεί και όχι. Στην αριθμολογία ερμηνεύεται ως ο αριθμός των αγγέλων μεταφέροντας ένα μήνυμα εμπιστοσύνης, θάρρους και πίστης προς τον εαυτό σου. Ότι μπορείς δηλαδή να πραγματοποιήσεις τα όνειρα σου πιστεύοντας στο ένστικτο σου, χωρίς να τα παρατάς. Είναι ο αριθμός της πραγματοποίησης επιθυμιών και γιαυτό, όταν βλέπεις το 11:11, πρέπει να κάνεις μια ευχή!”

Αναφερόμενη στα έργα που παρουσιάζει, η Άλκηστις Κυριαζοπούλου σημειώνει: “Μέσα από τα έργα της πρώτης μου έκθεσης θέλω να γεμίσω τον κόσμο με χρώματα, χαρά, θετική διάθεση και αναμνήσεις από παλιές ξέγνοιαστες παιδικές και αθώες στιγμές. Τα cartoons έχουν περάσει από τις ζωές όλων μας. Μου αρέσει να συνδυάζω μέσα από την street-pop art αισθητική μου, τους κύριους χαρακτήρες της δικής μου γενιάς, χαρακτήρες που όμως δεν θα ξεχαστούν ποτέ και έχουν περάσει από γενιά σε γενιά.”

Εγκαίνια: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2024, ώρα 18:00-21:00.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved