Drive-in σινεμά στον Λυκαβηττό με «Grease» και «Παράσιτα»

POP UP TEAM
/
5 Ιουνίου, 2020

Το «City Drive-in» σινεμά κάνει πρεμιέρα στο λόφο του Λυκαβηττού στις 6 και 7 Ιουνίου με τις διπλές προβολές των ταινιών «Grease» και «Παράσιτα».

Το Cinema Alive παρουσιάζει το «City Drive-in» σε ένα από τα εμβληματικότερα σημεία της Αθήνας, στο λόφο του Λυκαβηττού.

likavit

 Από τις 4 Ιουνίου και για ολόκληρο το μήνα ο λόφος του Λυκαβηττού μετατρέπεται στο ομορφότερο drive-in της Αθήνας ένα σημείο συνάντησης για σινεφίλ, μουσικόφιλους, παρέες και οικογένειες. Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ταινίες, συναυλίες και stand up comedy shows μέσα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου του απολαμβάνοντας παγωμένα cocktails, ζεστό ποπκόρν, νάτσος και burger και γλυκά από το food court. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο λόφο.

grease

Πρόγραμμα προβολών για Σάββατο (06.6) και Κυριακή (07.6)

Σάββατο 06.6
20:30 Grease
23:00 Παράσιτα

Κυριακή 07.6
20:30 Grease
23:00 Παράσιτα

Λίγες ταινίες έχουν αγαπηθεί όπως το «Grease». Ο Τζον Τραβόλτα και η Ολίβια Νιούτον-Τζον έγραψαν ιστορία πρωταγωνιστώντας στη ταινία που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά.

Τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο είναι η μεγαλύτερη έκπληξη των τελευταίων Όσκαρ, κερδίζοντας 4 βραβεία μεταξύ άλλων και το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Ο πολυχώρος του «City Drive-in» λειτουργεί καθημερινά από τις 19:00 το απόγευμα. Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του «City Drive-in» θα ανακοινωθεί στα social media (facebook – instagram) και στην ιστοσελίδα www.driveincinema.gr

Μία μέρα πριν, την Παρασκευή 5 Ιουνίου, τα Hideout Events σε συνεργασία με το City Drive-in παρουσιάζουν το πρώτο Drive-in party της Ελλάδας στο Λυκαβηττό.

Athens Drive-in Full Moon Fiesta. Από το ηλιοβασίλεμα στην πανσέληνο με θέα ολόκληρη την Αθήνα. Line up: TOLIS Q, ALEJANDRO, CHEX.

Το «City Drive-in» έχει συμμορφωθεί πλήρως με τα μέτρα κατά της μετάδοσης του Covid-19. Η ηλεκτρονική προπώληση ξεκίνησε εδώ.

 

Mε πληροφορίες από Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved