Ο Bradley Cooper θα πρωταγωνιστήσει στο remake του «Bullitt», του Stephen Spielberg

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
23 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η σκηνή καταδίωξης στην ταινία Bullitt του 1968 είναι μια από τις πιο διάσημες όλων των εποχών και στο καινούργιο remake θα δούμε τον Bradley Cooper στο τιμόνι να αναλαμβάνει τον εμβληματικό ρόλο του Steve McQueen.

Ο διάσημος αμερικανός ηθοποιός υπέγραψε συμφωνία για να παίξει τον Frank Bullitt σε ένα reboot της ταινίας Bullitt με την αρχική έκδοση να περιλαμβάνει το διάσημο κυνηγητό μεταξύ ενός Ford Mustang και ενός Dodge Charger, στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο.

Στην νέα ταινία θα είναι συμπαραγωγός ο Cooper μαζί με τον Steven Spielberg, με σενάριο του βραβευμένου με Όσκαρ Josh Singer, αλλά δυστυχώς η ταινία απέχει μερικά χρόνια μέχρι να κυκλοφορήσει.

Θα είναι δύσκολο για τον Bradley Cooper να ανταποκριθεί στην ερμηνεία του McQueen, αλλά πολλές φορές στο παρελθον έχει αποδείξει ότι είναι ένας πολύπλευρος ηθοποιός, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε οτιδήποτε, από το Hangover μέχρι το American Sniper και το A Star is Born, καθώς και με πρώτο ρόλο στην Broadway παράσταση, The Elephant Man το 2015.

Το καινούργιο Bullitt δεν θα είναι προφανώς ένα reboot της πρώτης ταινίας του 1968, αλλά θα παρουσιάζει μια νέα ιστορία που θα περιλαμβάνει τον ίδιο χαρακτήρα του Frank Bullitt. Δεν είναι γνωστές λεπτομέρειες για την πλοκή, αλλά δεδομένης της θρυλικής καταδίωξης αυτοκινήτων της αρχικής ταινίας, ο νέος Bullitt θα δει σχεδόν σίγουρα κάποια επική αναμέτρηση μεταξύ διάσημων αυτοκινήτων. Θα εκπλαγούμε αν η παραγωγή δεν επιλέξει μια Mustang ως όχημα του πρωταγωνιστή.

Αν και είναι πιθανό ο Cooper να οδηγήσει τη Mustang Bullitt του 2020, η Ford μπορεί να αναβιώσει την ειδική έκδοση για την Mustang έβδομης γενιάς που αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Με την ταινία να βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια παραγωγής και τον Bradley Cooper να έχει υπογράψει πρόσφατα συμφωνία, θα περάσουν πιθανώς μερικά ακόμη χρόνια μέχρι να δει το φως της δημοσιότητας η αναβίωση του Bullitt, αλλά ανυπομονούμε να δούμε τι έχουν ετοιμάσει ο Bradley Cooper και ο Stephen Spielberg.

http://www.youtube.com/watch?v=FJZ-BHBKyos&t=46s

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved