Ο Aaron Taylor-Johnson συναντήθηκε με την παραγωγό του επόμενου James Bond

Copyright @Instagram aarontaylorjohnson
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
4 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο 32χρονος Βρετανός ηθοποιός φέρεται να είναι ο καταλληλότερος.

Ο Aaron Taylor-Johnson είναι μεταξύ των υποψηφίων που εξετάζονται για να διαδεχτεί τον Daniel Craig ως τον επόμενο James Bond.

Σύμφωνα με τον Matthew Belloni από το Puck News, ο Taylor-Johnson «συναντήθηκε με την παραγωγό του επόμενου James Bond, Barbara Broccoli και η συνάντηση πήγε καλά».

Ο Belloni πρόσθεσε ότι ο Taylor-Johnson τσεκάρει όλα τα κουτιά: «Ο σπουδαίος Βρετανός ηθοποιός, ταιριάζει με τη νέα κατεύθυνση που θέλουν οι παραγωγοί, καταξιωμένος αλλά όχι ιδιαίτερα διάσημος». Ωστόσο, με τις μελλοντικές κυκλοφορίες δύο ταινιών που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει –το Kraven the Hunter και το The Fall Guy – υπάρχει ο κίνδυνος «ο Taylor-Johnson να καταλήξει, ειρωνικά, πολύ διάσημος για να υποκριθεί τον Bond», συμπλήρωσε ο Belloni.

Μέχρι σήμερα, ο 32χρονος Aaron Taylor-Johnson είναι περισσότερο γνωστός για ταινίες όπως το Nocturnals, το Kick-Ass και το Bullet Train. Υποδύεται επίσης τον δίδυμο αδερφό της Wanda, Pietro Maximoff στο Marvel Cinematic Universe, έχοντας εμφανιστεί στα Captain America: The Winter Soldier, Avengers: Age of Ultron και WandaVision.

Ταυτόχρονα και σύμφωνα με την Daily Mail ο Lucien Laviscount, ένας 30χρονος Βρετανός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Netflix Emily in Paris, είναι άλλος ένας υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Craig.

Το καλοκαίρι, η Broccoli είπε ότι θα περάσουν «τουλάχιστον δύο χρόνια» μέχρι να ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας άλλης ταινίας Bond. «Επεξεργαζόμαστε πού να πάμε το σενάριο, το συζητάμε», εξήγησε σύμφωνα με το Deadline. «Δεν υπάρχει σενάριο και δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε ένα μέχρι να αποφασίσουμε πώς θα προσεγγίσουμε την επόμενη ταινία γιατί, στην πραγματικότητα, είναι μια επανεφεύρεση του Bond. Επανεφευρίσκουμε ποιος είναι και αυτό απαιτεί χρόνο».

Η πιο πρόσφατη ταινία Bond που ήταν και η τελευταία του Daniel Craig ως 007, ήταν το No Time to Die του 2021.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved