Το «ευχαριστώ» του Jeremy Renner μετά το ατύχημα

Copyright @Instagram jeremyrenner
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
4 Ιανουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Jeremy Renner στέλνει στους θαυμαστές του ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Ο σταρ της Marvel, μοιράστηκε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά το ατύχημα την προηγούμενη Τρίτη, αφότου νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.
«Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια», έγραψε ο Jeremy στη λεζάντα μιας selfie από το κρεβάτι του νοσοκομείου. «Είμαι πολύ ζαλισμένος τώρα για να πληκτρολογήσω. Αλλά σας στέλνω αγάπη σε όλους».

Στη φωτογραφία, ο Renner φαίνεται να είναι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, φορώντας γυαλιά και έναν σωληνάκι και στα δύο ρουθούνια του τα οποία χρησιμοποιούνται για την παροχή οξυγόνου. Ο ηθοποιός έχει επίσης μια εμφανή γρατζουνιά στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Ένας εκπρόσωπος του ηθοποιού είπε στο Associated Press τη Δευτέρα ότι ο Jeremy Renner παρέμεινε σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση μετά από χειρουργική επέμβαση και βρισκόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο Jeremy Renner, ο οποίος υποδύεται τον τοξότη Hawkeye στο franchise Avengers και στη σειρά της Disney, Hawkeye, υπέστη ένα σοβαρό τραύμα στο στήθος και σε άλλα σημεία, σε ένα ατύχημα στα χιόνια στο Ρίνο της Νεβάδα, την Κυριακή, δήλωσε ο εκπρόσωπός του. Ένα εκχιονιστικό μηχάνημα τον τραυμάτισε, αλλά ευτυχώς ο γείτονάς του ο οποίος είναι και γιατρός κατάφερε εγκαίρως να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει το ελικόπτερο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

«Η οικογένεια του Jeremy Renner θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τον φροντίζουν, τους διασώστες της περιοχής Truckee Meadows, τον σερίφη της κομητείας Washoe, τη δήμαρχο της πόλης του Ρίνο, Χίλαρι Σίβ» και άλλους», αναφέρουν σε δήλωση η οικογένεια του Jeremy.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Washoe, είπε επίσης σε ένα δελτίο τύπου ότι ο Renner ήταν το μόνο άτομο που ενεπλάκη στο ατύχημα και το γραφείο του σερίφη διεξήγαγε έρευνα.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη, ο σερίφης Darin Balaam προσέφερε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το ατύχημα.

Ο Balaam έδωσε ένα χρονοδιάγραμμα των γεγονότων, λέγοντας ότι μια κλήση 911 σχετικά με μια σύγκρουση κατά την οποία κάποιος έπεσε κάτω από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα ελήφθη στις 8:55 π.μ. της Κυριακής. Οι μονάδες απεστάλησαν λίγα λεπτά αργότερα, με τις πρώτες να φθάνουν στις 9:30 π.μ. μετά από καθυστέρηση λόγω καιρικών συνθηκών. Το προηγούμενο βράδυ, η περιοχή είχε περίπου τρία πόδια χιόνι και πολλά αυτοκίνητα είχαν εγκαταλειφθεί στους δρόμους. Ο Renner μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με αερομεταφορέα στις 9:56 π.μ.

Ο Balaam είπε ότι το ατύχημα συνέβη αφού ο Renner χρησιμοποίησε το εκχιονιστικό του μηχάνημα για να βοηθήσει ένα μέλος της οικογένειας του που είχε κολλήσει με το αμάξι του στα χιόνια κοντά στο σπίτι του ηθοποιού. «Αφού ρυμούλκησε το όχημα, ο Renner βγήκε για να μιλήσει με τον συγγενή του, όταν το εκχιονιστικό άρχισε να κυλάει. Ο Renner χτυπήθηκε από το μηχάνημα, ενώ προσπαθούσε να επιστρέψει στη θέση του οδηγού.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved