Η πρώτη συνέντευξη του Jeremy Renner στην κάμερα μετά το ατύχημα: «Επέλεξα να ζήσω»

Copyright @Instagram jeremyrenner
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
30 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

«Δεν θα με σκοτώσει. Δεν υπάρχει περίπτωση».

Ο Jeremy Renner απέδειξε ότι είναι πραγματικός υπερήρωας την Πρωτοχρονιά, όταν με αυτοθυσία όρμησε για να σώσει τον ανιψιό του πριν παρασυρθεί από ένα εκχιονιστικό μηχάνημα. Τον επόμενο μήνα, θα μιλήσει στην δημοσιογράφο Diane Sawyer, στην πρώτη του συνέντευξη στην κάμερα μετά το περιστατικό, που παραλίγο να του στοιχίσει την ζωή.

Η ωριαία εκπομπή του ABC, με τίτλο «Jeremy Renner: The Diane Sawyer Interview – A Story of Terror, Survival and Triumph», θα προβληθεί στις 6 Απριλίου. Μέχρι τότε, το δίκτυο μοιράστηκε ένα τρίλεπτο teaser με αποσπάσματα, στο οποίο ο Jeremy περιγράφει τι συνέβη την ημέρα του ατυχήματος.

Στο βίντεο, η Swayer απαριθμεί τα τραύματα του Renner από το εκχιονιστικό μηχάνημα βάρους 7 τόνων, τα οποία περιελάμβαναν οκτώ πλευρά σπασμένα σε 14 σημεία, έναν κατεστραμμένο πνεύμονα, τρυπημένο συκώτι και πολλά άλλα σπασμένα οστά. Ο ηθοποιός του Hawkeye λέει ότι θυμάται πολύ καθαρά τον πόνο που ένοιωσε και ήταν «συνειδητός κάθε στιγμή», αλλά «θα το έκανε ξανά» χωρίς καμία επιφύλαξη.

Αμέσως μετά το ατύχημα, ωστόσο, ο Jeremy θυμάται ότι σκέφτηκε: «Με τι μοιάζει το σώμα μου; Θα απομείνω μόνο μια σπονδυλική στήλη και ένας εγκέφαλος σαν κάποιο επιστημονικό πείραμα;» Προς το τέλος του κλιπ, προσθέτει, «Επέλεξα να επιβιώσω. Δεν θα με σκοτώσει. Με τίποτα». Δείτε παρακάτω ολόκληρο το teaser.

http://www.youtube.com/watch?v=j4-HGKjSdvA

Ο Renner ενημερώνει τους θαυμαστές του για την ανάρρωσή του μέσω των social media. Λίγες μέρες μετά το ατύχημα, ευχαρίστησε τους θαυμαστές για τα καλά τους λόγια, ενώ είπε ότι ήταν «πολύ μπερδεμένος τώρα για να πληκτρολογήσει» και αργότερα αποκάλυψε ότι είχε περισσότερα από 30 σπασμένα κόκαλα.

Ο δύο φορές υποψήφιος για Όσκαρ πρωταγωνιστεί στο Mayor of Kingstown της Paramount αυτήν την περίοδο και έχει επίσης την σειρά της Disney, Rennervations που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση για την πρεμιέρα στο Λος Άντζελες στις 11 Απριλίου.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved