Julia Roberts και Jennifer Aniston θα «ανταλλάξουν σώματα» στην νέα κωμωδία του Max Barbakow Body-Swap

©Angela George/George Biard
BETH TSALIKI
/
31 Ιανουαρίου, 2023

Η Julia Roberts και η Jennifer Aniston πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν στην νέα ταινία του σκηνοθέτη του «Palm Springs», Max Barbakow, «Body-Swap».

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πολλά για την ταινία, όσο αναφορά την ακριβή ροή της πλοκής. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η Roberts και η Aniston με κάποιον «μαγικό» ίσως τρόπο θα μπει η μία στο σώμα της άλλης, εξού και ο τίτλος Body-Swap.

Πρόκειται για μία ταινία που πολλές πλατφόρμες ταινιών έδωσαν μάχες για να την αποκτήσουν, με τελική νικήτρια την Amazon. Η ταινία Body-Swap υποστηρίζεται από την εταιρεία παραγωγής της Margot Robbie, LuckyChap Entertainment, ενώ η CAA μεσολάβησε για την πώλησή της στην Amazon.

Μεγάλες επιτυχίες, όπως το «Ticket to Paradise» με τους Roberts και George Clooney και “The Lost City” με πρωταγωνιστές τη Sandra Bullock και τον Channing Tatum, οδήγησαν την κωμωδία σε μεγάλη ζήτηση, σε μια περίοδο που μέχρι και λίγο πριν, αυτό το είδος ταινιών περνούσε κρίση. Στο box office, το «Ticket to Paradise» και το «The Lost City» απέσπασαν περισσότερα από 150 εκατομμύρια δολάρια το καθένα παγκοσμίως

Ο Barbakow είναι περισσότερο γνωστός για την μεγάλου μήκους ταινία του, «Palm Springs» όπου έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance το 2020. Ύστερα πωλήθηκε στην πλατφόρμα Hulu, με το ποσό-ρεκόρ των 17,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Το «Palm Springs» προοριζόταν να παιχτεί στους κινηματογράφους, αλλά, δεδομένου ότι κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, προβλήθηκε κυρίως στο διαδίκτυο και σε επιλεγμένες τοποθεσίες οδήγησης.

Η υπόθεση του έργου: Ο Nyles (Andy Samberg), είναι καλεσμένος στον πολυτελή γάμο της αδερφής της κολλητής του. Ο Nyles ζει την ίδια μέρα κάθε μέρα και μαζί του θα παρασύρει και την κολλητή του, Sarah (Cristin Milioti).

Ο κριτικός κινηματογράφου Variety, Peter Debruge χαρακτήρισε την ιστορία «ειρωνική, ασεβή και μερικές φορές τρελή» και επαίνεσε την ταινία επειδή έκανε «κάτι νέο με ένα είδος που το κοινό έχει βιώσει εκατομμύρια φορές στο παρελθόν» (την κωμωδία και την υπόθεση της λούπας του «ζω την ίδια μέρα»).

Μιλώντας για τα «πρακτικά» του Hollywoodιανού κόσμου, η Roberts εκπροσωπείται από την CAA και τον Hirsch Wallerstein Hayum Matlof + Fishman. Η Aniston εκπροσωπείται από την CAA, τη Lighthouse Management και τον Hansen Jacobson. Ο Barbakow εκπροσωπείται από την CAA, την Range Media Partners και τους Jim Gilio και Jonathan Sauer στο Sloan, Offer, Weber, & Dern. Η LuckyChap Entertainment εκπροσωπείται από την CAA, την Entertainment 360, την Narrative και τον δικηγόρο Jeff Bernstein.

Στην πλατφόρμα του Amazon έρχονται επίσης και το ντοκιμαντέρ «Judy Blume Forever», καθώς και το «Somebody I Used to Know», μια ρομαντική κωμωδία σε σκηνοθεσία Dave Franco και με πρωταγωνιστές την Alison Brie και τον Jay Ellis. Το πρώτο θα κυκλοφορήσει στις 21 Απριλίου, ενώ το δεύτερο θα κάνει το ντεμπούτο του στο streamer στις 10 Φεβρουαρίου, ενόψει της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved