Ο Paul Rudd εξηγεί τί κρύβεται πίσω από την ικανότητα του να παραμένει νέος όλα αυτά τα χρόνια

Wikimedia Commons / Gage Skidmore
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
2 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το να παίξεις έναν superhero δεν ήταν κάτι που ο πρωταγωνιστής του Ant-Man είχε σκοπό να κάνει, αλλά αυτός ο ρόλος άλλαξε τη ζωή του, είπε στο Men’s Health.

Το μυστικό του Paul Rudd για το πώς παραμένει τόσο νέος είναι πολύ απλό. Ο ύπνος. Ο Rudd, ο οποίος θα είναι στο εξώφυλλο του Men’s Health τον Μαρτίου 2023, είπε στο περιοδικό ότι κοιμάται οκτώ ώρες κάθε βράδυ.

«Οι άνθρωποι με ρωτούν: Μπορείς να μου στείλεις το πρόγραμμα των γευμάτων σου; Πόσες φορές την εβδομάδα γυμνάζεσαι; Πίνεις; Τρως υδατάνθρακες; Έχεις cheat day; Και εγώ τους απαντάω ότι το πιο σημαντικό μέρος της προπόνησης είναι ο ύπνος». Ο 53χρονος ηθοποιός, είπε ότι όσοι βάζουν τα ξυπνητήρια τους μετά από τέσσερις ώρες ύπνου για να έχουν περισσότερο χρόνο για προπόνηση, σαμποτάρουν λίγο τον εαυτό τους.

Η πρωινή ρουτίνα του Rudd περιλαμβάνει ένα φλιτζάνι καφέ με λίγο cardio. «Κάνω cardio πριν φάω οτιδήποτε. Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό πριν το Ant-Man», είπε ο πιο σέξι άντρας του κόσμου για το 2021 σύμφωνα με το περιοδικό People.

Η στιγμή που άλλαξε ουσιαστικά η ζωή του ήταν όταν γύρισε το Ant-Man, είπε στο περιοδικό. «Ποτέ δεν πίστευα ότι ήμουν ο τύπος του ηθοποιού στον οποίο θα πρόσφεραν κάποιον από αυτούς τους ρόλους», είπε. «Αλλά όταν μου τον πρότειναν, ήμουν ενθουσιασμένος που θα έκανα κάτι που ήταν τόσο διαφορετικό και ήξερα ότι αν ανακοινωνόταν ότι επρόκειτο να συμμετάσχω σε ένα franchise της Marvel, οι περισσότεροι θα έλεγαν, What the f- –?».

Η προετοιμασία για τον ρόλο περιελάμβανε personal trainers, άρση βαρών και αποχή από την ζάχαρη, ενώ παράλληλα καθιέρωσε μια ρουτίνα. «Έμαθα τόσα πολλά για το πώς αντιδρά το σώμα μου στα φαγητά, πώς αντιδρά στην άσκηση και πού είμαι πιο χαρούμενος και πόσο με επηρεάζει ψυχολογικά… Όταν είμαι με την στολή και τρέχω παίζοντας ένα χαρακτήρα που υποτίθεται ότι είναι superhero, απλά νιώθω καλύτερα. Και αισθάνομαι λιγότερο ψεύτικος», είπε.

«Θυμάμαι στα γυρίσματα του Avengers: Endgame, γυμναζόμουν τόσο σκληρά, έτρωγα τέλεια και προπονούμουν σαν αθλητής», είπε ο Rudd. «Και στάθηκα δίπλα στον Chris Hemsworth, πρώην πιο σέξι άντρας εν ζωή και σκέφτηκα, «Ποιο είναι το νόημα; Γιατί να προσπαθήσεις, όταν υπάρχει αυτό».

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved