AIR: Νέα ταινία από τον Ben Affleck και τον Matt Damon για τις πρώτες μέρες της Nike

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
10 Φεβρουαρίου, 2023

Ο Ben Affleck είναι ο πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης την νέας ταινίας για τις πρώτες μέρες της Nike που άλλαξαν τον κόσμο των αθλητικών ειδών και το ίδιο το NBA και ήταν υπεύθυνη για την γέννηση του θρύλου που ονομάζεται Michael Jordan. Πρωταγωνιστεί επίσης ο Matt Damon και η Viola Davis, η οποία υποδύεται τη μητέρα του καλύτερου μπασκετμπολίστα όλων των εποχών.

Το τρέιλερ για το AIR μεταδόθηκε την Πέμπτη, πριν από μια διαφήμιση για το Super Bowl της Δευτέρας και η ταινία είναι από την Amazon Studios, την Skydance Sports και την Mandalay Pictures. Ο Matt Damon πρωταγωνιστεί ως Sonny Vaccaro, ένας αντισυμβατικός πωλητής της Nike, ο οποίος ανακάλυψε και υπέγραψε τον ανερχόμενο Michael Jordan με συμβόλαιο πώλησης αθλητικών παπουτσιών στα μέσα της δεκαετίας του ’80, το οποίο ξεκίνησε την παγκόσμια βιομηχανία σύγχρονων αθλητικών υποδημάτων αξίας πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Affleck υποδύεται τον συνιδρυτή της Nike, Phil Knight, ενώ η Viola Davis πρωταγωνιστεί ως Deloris Jordan, μητέρα του Jordan η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαπραγμάτευση της συμφωνίας για λογαριασμό του γιου της. Το πρόσθετο καστ περιλαμβάνει τους Jason Bateman ως Rob Strasser, Chris Messina ως David Falk, Marlon Wayans ως George Raveling, Chris Tucker ως Howard White, Matthew Maher ως Peter Moore, Gustaf Skarsgård ως Horst Dassler και Julius Tennon ως James Jordan.

Η Amazon και ο Affleck ανακοίνωσαν τον περασμένο μήνα ότι το AIR θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο στις 5 Απριλίου πριν κάνει το ντεμπούτο του στο Prime Video σε μελλοντική, αλλά άγνωστη ακόμα ημερομηνία. Η ημερομηνία κυκλοφορίας σε streaming θα εξαρτηθεί από την απόδοση της ταινίας στο box office.
Το AIR είναι το πρώτο project του Ben Affleck και της Artists Equity του Matt Damon και είναι η πρώτη φορά που ο Damon πρωταγωνιστεί σε ταινία του Affleck.

http://www.youtube.com/watch?v=Euy4Yu6B3nU&t=113s

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved