Το Children of the Corn του Stephen King επιστρέφει σε μια νέα έκδοση του Kurt Wimmer

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
14 Φεβρουαρίου, 2023

Μια «ανατριχιαστική νέα αφήγηση» της ιστορίας του 1977 και της ταινίας του 1984.

Η τελευταία προσθήκη στην διαρκώς αυξανόμενη λίστα με ταινίες βασισμένες σε ιστορίες του Stephen King είναι το Children of the Corn, βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του θρύλου του τρόμου το 1977. Η RLJE Films κυκλοφόρησε σήμερα το επίσημο τρέιλερ της ταινίας ενόψει της πρεμιέρας στις 3 Μαρτίου.

Αν και το Children of the Corn είχε ήδη γίνει διάσημο χάρη στην αντικρουόμενη ταινία του 1984, αυτή η νέα έκδοση του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Kurt Wimmer είναι μια «ανατριχιαστική νέα αφήγηση» της ιστορίας για μια ομάδα παιδιών που στοχεύουν να σκοτώσουν κάθε ενήλικα σε μια ξεχασμένη μικρή πόλη της Νεμπράσκα. Ενώ ο κύριος ανταγωνιστής της αρχικής ιστορίας και της ταινίας της δεκαετίας του ’80 ήταν ένα εννιάχρονο αγόρι ονόματι Isaac, η επανάληψη του 2023 επικεντρώνεται στην Eden, ένα φαινομενικά αθώο κορίτσι με κοτσιδάκια που υποδύεται η Kate Moyer.

«Ετοιμαστείτε να παρακολουθήσετε τη φρικτή άνοδο της επόμενης γενιάς του κακού», αφηγείται μια απόκοσμη φωνή στην αρχή του τρέιλερ, καθώς βλέπουμε τα αιματοβαμμένα κατορθώματα της μοχθηρίας που πηγάζει από την Eden. Στη συνέχεια, εξηγεί σε μια έφηβη που ονομάζεται Boleyn (Elena Kampouris) ότι σκοτώνει ενήλικες για να υπηρετήσει μια σκοτεινή και υπερφυσική οντότητα που την αποκαλεί He Who Walks, αλλά η Boleyn αποφασίζει να πάει ενάντια στο σχέδιο της Eden, ρισκάροντας τη ζωή της ενώ προσπαθεί να σώσει την πόλη της. Στο Children of the Corn πρωταγωνιστούν επίσης οι Callan Mulvey, Bruce Spence, Stephen Hunter και Erika Heynatz.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας.

http://www.youtube.com/watch?v=PWCGoGdkM7I&t=99s

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved