Ο Tom Holland γίνεται για 4η φορά Spider -Man

©Creative Commons Attribution
BETH TSALIKI
/
16 Φεβρουαρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Tom Holland θα είναι ο μοναδικός ηθοποιός που θα έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από τρεις επίσημες ταινίες του Spider-Man. Πρώτη του εμφάνιση ως Spider- Man ήταν στο Captain America: Civil War του 2016 και έπειτα στις ταινίες Spider-Man: Far from Home του 2019 και No Way Home του 2021 .

Ο Tobey Maguire ήταν ο Peter Parker των ταινιών Spider – Man 1,2 και 3. Ο Andrew Garfield είναι ο Spider – Man των ταινιών The Amazing Spider-Man 1 και 2.

Σε συνέντευξη στο Entertainment Weekly σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο της Marvel, ο πρόεδρός της, Kevin Feige είπε: «Το μόνο που θα πω είναι ότι έχουμε την ιστορία. Έχουμε μεγάλες ιδέες για αυτό, και οι σεναριογράφοι σε αυτή την φάση γράφουν».

Ο Feige μίλησε επίσης για την αφαίρεση αρκετών σειρών MCU από το Disney+ λέγοντας πως «πρέπει να έχει ο καθένας την ευκαιρία να λάμψει». Μία από αυτές τις σειρές είναι το Daredevil: Born Again, με πρωταγωνιστή τον Charlie Cox. Ο Feige έδωσε τη σειρά ως παράδειγμα για το πώς θέλει να «πειραματιστεί» με τη «διασκέδαση της επεισοδιακής τηλεόρασης» χάρη στα ταλέντα των Cox και Vincent D’Onofrio (που υποδύεται τον Kingpin), τους οποίους περιέγραψε ως «καταπληκτικούς ηθοποιούς και αφηγητές».

Σε άλλες ειδήσεις που σχετίζονται με τον Spider-Man, η Sony συνεργάστηκε με την Prime Video για μια νέα σειρά Spider-Man Noir η οποία σχετίζεται με έναν γκριζαρισμένο ηλικιωμένο άνδρα της δεκαετίας του 1930 χωρίς όμως να έχει το όνομα Peter Parker.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved