Ο Tom Cruise σε αεροπλανοφόρο ανοιχτά της Ιταλίας, για τα γυρίσματα του Mission: Impossible 8

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
3 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Tom Cruise και ο σκηνοθέτης Christopher McQuarrie γυρίζουν σκηνές πτήσης για το Mission: Impossible – Dead Reckoning Part Two σε ένα αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ στην Αδριατική Θάλασσα, στο οποίο ο Cruise έφτασε με ελικόπτερο από το ιταλικό λιμάνι του Bari, όπου πέταξε το Σάββατο.

Επιβεβαιώνοντας δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ο επικεφαλής της Επιτροπής Κινηματογράφου της Απουλίας, Antonio Parente είπε στο Variety την Πέμπτη ότι o Tom Cruise πέταξε στο Bari, την πρωτεύουσα της περιοχής της Απουλίας, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου. Αφού πέρασε τη νύχτα στο ξενοδοχείο 5 αστέρων Delle Nazioni του Bari, ο Cruise την Κυριακή επιβιβάστηκε σε ένα ιδιωτικό ελικόπτερο από το τοπικό αεροδρόμιο για να γυρίσει σκηνές για την όγδοη ταινία του Mission Impossible σε ένα αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ «το οποίο είναι πιθανώς το U.S.S. George H.W. Bush, αλλά δεν είμαστε σίγουροι», είπε ο Parente.

Πρόσθεσε ότι το πλοίο του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ βρισκόταν κοντά στην ιταλική ακτή όταν επιβιβάστηκε ο Cruise, αλλά τώρα βρίσκεται «κάπου μεταξύ Ιταλίας και Κροατίας». Ο επικεφαλής της επιτροπής κινηματογράφου σημείωσε επίσης ότι ο ηθοποιός αναμένεται να ολοκληρώσει τα γυρίσματα και να αναχωρήσει από το Bari και να φύγει από την Ιταλία μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

«Είμαστε περήφανοι που η περιοχη της Απουλίας επιλέχθηκε ως η βάση για αυτό το αρκετά περίπλοκο γύρισμα», είπε ο Parente. Έσπευσε να προσθέσει ότι η Επιτροπή Κινηματογράφου της Απουλίας συνεργάστηκε με την Paramount Italia, αλλά παρείχε βοήθεια μόνο με την επιμελητεία του αεροδρομίου για τα γυρίσματα του Mission: Impossible.

Ο Cruise γύρισε στο παρελθόν τμήματα του Mission: Impossible 7 στην Ιταλία, τόσο στη Βενετία όσο και στη Ρώμη. Οι περισσότερες τοποθεσίες για το Mission: Impossible 8 έχουν παραμείνει κρυφές. Έχει αναφερθεί ότι η Paramount δεν έλαβε άδεια για γυρίσματα στο νησί Svalbard της Αρκτικής στα ανοικτά των ακτών της Νορβηγίας.

Αν και ο Cruise ήταν απασχολημένος με το Mission Impossible – Dead Reckoning Part Two, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2024, πήρε χρόνο από τα γυρίσματα για να παραστεί στην 95η Ετήσια Συνάντηση Υποψηφίων για τα Όσκαρ νωρίτερα αυτό το μήνα.

Ο Cruise έχει πρωταγωνιστήσει και είναι παραγωγός όλων των ταινιών Mission: Impossible, οι οποίες βασίζονται στην τηλεοπτική σειρά του 1966 που δημιουργήθηκε από τον Bruce Geller.

http://www.youtube.com/watch?v=2m1drlOZSDw

http://www.youtube.com/watch?v=-lsFs2615gw

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved