Το σίκουελ του Beetlejuice, που αναμένουμε εδώ και χρόνια, έχει βρει προφανώς νέα ζωή… και νέο αστέρι.

Σύμφωνα με τον Jeff Sneider του The Ankler, στο Beetlejuice 2 από τον Tim Burton δόθηκε επίσημα το πράσινο φως, με τα αρχικά μέλη του καστ Michael Keaton, Winona Ryder και Catherine O'Hara να επιστρέφουν. Επιπλέον, η Jenna Ortega φέρεται να έχει προταθεί για να παίξει την κόρη του χαρακτήρα της Ryder, Lydia Deetz.

Οι φήμες για ένα σίκουελ του Bettlejuice κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, με τους Burton, Keaton και Ryder να εκφράζουν διάφορους βαθμούς ενδιαφέροντος για το έργο. Το 2015 φαινόταν σαν ο Burton να είχε πάρει επιτέλους το ΟΚ από τη Warner Bros για να προχωρήσει σε ένα σίκουελ, αλλά μόλις ένα χρόνο αργότερα παραδέχτηκε ότι το project δεν προχωρούσε. Ωστόσο, πέρυσι η εταιρεία παραγωγής Plan B του Brad Pitt ανέλαβε το έργο, με στόχο επιτέλους να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Φυσικά, η Ortega είναι στην A-list με τον ρόλο της ως Wednesday Addams στη σειρά του Netflix του Burton, Wednesday. Αν και δεν είναι σαφές εάν η συμφωνία για το Beetlejuice έχει κλείσει ακόμη, η επιλογή της Ortega είναι απολύτως λογική και αναμενόμενη, δεδομένης της σχέσης της με τον Burton και την καθιέρωσή της ως goth icon.

Η παραγωγή του Beetlejuice 2 θα μπορούσε να ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου στο Λονδίνο, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Εν τω μεταξύ, η Ortega πρόκειται να παρουσιάσει το επεισόδιο του Saturday Night Live αυτό το Σαββατοκύριακο για την προώθηση της τελευταίας της ταινίας, Scream 6. Έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι θα επιστρέψει για δεύτερη σεζόν ως Wednesday Addams και πρόσφατα πήρε το καστ σε μια νέα ταινία στο πλευρό του The Weeknd.