Το soundtrack της Jenna Ortega για το Scream 6 περιλαμβάνει Nine Inch Nails και Deftones

Wikimedia Commons / Gabriel Rocha & Gebgdc Instagram @jennaortega
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
16 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το «Be Quiet and Drive (Far Away)» των Deftones είναι το ιδανικό κομμάτι για να σε κυνηγήσει ο Ghostface, σύμφωνα με την ηθοποιό.

Το soundtrack σε οποιαδήποτε ταινία Scream είναι εξίσου σημαντικό για την ατμόσφαιρα της ταινίας, αλλά και για την επιθυμία του πρωταγωνιστή για επιβίωση και η Jenna Ortega -η οποία υποδύεται την Tara Carpenter στις δύο τελευταίες ταινίες – πιστεύει ότι όσο πιο σκληρό και βαρύ, τόσο το καλύτερο όταν πρόκειται για ένα καλό slasher. Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα ποια τραγούδια θα ταίριαζαν καλύτερα στον χαρακτήρα της, η σταρ της σειράς Wednesday του Netflix, δεν δίστασε να ονομάσει κομμάτια των Deftones και των Nine Inch Nails.

«Είναι κάπως κλισέ», είπε σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο MTV σχετικά με το ποιο τραγούδι ταιριάζει απόλυτα με την ατμόσφαιρα του να σε κυνηγάει με μανία ο δολοφόνος του Scream, Ghostface. «Αλλά ταιριάζει απόλυτα με αυτήν την ταινία. Θα διάλεγα το Be Quiet and Drive (Far Away), το τραγούδι των Deftones. Νιώθω ότι απλώς προσπαθούν να ξεφύγουν και αυτό θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον».

http://www.youtube.com/watch?v=KvknOXGPzCQ

Μιλώντας για κάποια άλλα τραγούδια που πιστεύει ότι ο χαρακτήρας της στο Scream θα ταίριαζε ηχητικά, η Ortega είπε ότι το προσωπικό τραγούδι που θα την χαρακτήριζε ως Tara Carpenter θα ήταν είτε το «The Way Out Is Through» των Nine Inch Nails ή το «She’s Leaving Home» των Beatles.

http://www.youtube.com/watch?v=_WVA92lnty0

Συγκριτικά, οι υπόλοιποι συμπρωταγωνιστές της Ortega επέλεξαν περισσότερα θεατρικά ή κλασικά κομμάτια – η Melissa Barrera, που υποδύεται την Sam Carpenter, πιστεύει ότι «ένας Μότσαρτ ή ένας Μπετόβεν» θα ταίριαζε καλύτερα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Ortega είπε στο NME ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια του Nick Cave και των Daft Punk, σημειώνοντας ότι ο σκηνοθέτης του Scream, Matt Bettinelli-Olpin και ο Mason Gooding (που υποδύεται τον Chad στις νεότερες ταινίες) έχουν παρόμοια γούστα. «Ακούω πολύ το Discovery και το Homework από τους Daft Punk. Αυτά τα δύο άλμπουμ ήταν μονίμως στη λίστα αναπαραγωγής μου πρόσφατα», είπε η Ortega. «Δεν ξέρω γιατί. Νομίζω ότι ξαναπερνάω τη φάση των Daft Punk».

Συνέχισε λέγοντας, «Έχουμε μια συλλογική λίστα αναπαραγωγής όπου ρίχνουμε ένα σωρό κομμάτια… και μερικά από τα τραγούδια που υπάρχουν τώρα στην ταινία είναι τραγούδια που βάζαμε ο Matt και εγώ σε αυτήν τη λίστα. Βάλαμε τόσα πολλά από τα κομμάτια του Nick Cave εκεί».

Το Scream 6 κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου. Σύμφωνα με το Rotten Tomatoes, η ταινία είχε το μεγαλύτερο box office το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ είχε επίσης το καλύτερο πρώτο Σαββατοκύριακο από όλες τις ταινίες του franchise. Το Scream 6 απέφερε έσοδα 44,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ξεπερνώντας το ρεκόρ των 34,7 εκατομμυρίων δολαρίων του Scream 3 το 2000.

http://www.youtube.com/watch?v=1Ie2qmAOc6Q

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved