Leonardo DiCaprio: Η νέα ταινία του Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon είναι ένα αριστούργημα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
17 Μαρτίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η επόμενη ταινία του Martin Scorsese, Killers of the Flower Moon, αναμένεται με αγωνία από τότε που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2017 – και ένας από τους αστέρες της, ο Leonardo DiCaprio, πιστεύει ότι αξίζει την αναμονή.

Η Jacqueline West, η σχεδιάστρια κοστουμιών της ταινίας, η οποία επίσης συνεργάστηκε με τον DiCaprio στο The Revenant, θυμήθηκε μια συνομιλία με τον ηθοποιό κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο Ινστιτούτο Κινηματογράφου της Ντόχα. «Μιλούσα με τον Leo για την ταινία», είπε στο Deadline. «Είπε: Jackie, νομίζω ότι δουλέψαμε πάνω σε ένα αριστούργημα. Σκέφτηκα ότι για να το πει αυτό ο Leo, κάτι σημαίνει. Δεν το λέει επιπόλαια. Ασχολείται με την show business από τότε που ήταν μικρό παιδί».

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο μπεστ σέλερ του David Grann, το Killers of the Flower Moon διαδραματίζεται στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του ’20 και ακολουθεί μια σειρά από δολοφονίες μελών της φυλής των Osage, η οποία κατοικεί σε περιοχές πλούσιες σε πετρέλαιο. Αυτά τα βάναυσα εγκλήματα τελέστηκαν κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες και έγιναν γνωστά ως Βασιλεία του Τρόμου. Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Scorsese έγραψε το σενάριο με τον συν-σεναριογράφο των Dune και A Star is Born, Eric Roth.

Ο DiCaprio υποδύεται τον Ernest Burkhart, τον ανιψιό ενός ισχυρού τοπικού κτηνοτρόφου (Robert De Niro), ενώ η Lily Gladstone υποδύεται τη σύζυγό του Osage, Mollie και ο Jesse Plemons είναι ο Tom White, ο πράκτορας του FBI που είναι υπεύθυνος για τη διερεύνηση των δολοφονιών. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Brendan Fraser και John Lithgow. Το Killers of the Flower Moon πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος, χωρίς ακόμη να έχει βγει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

http://www.youtube.com/watch?v=1Vo-coVFU4Y

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved