Ο Russell Crowe δεν θα συμμετέχει στο «Gladiator 2»

©Instagram
BETH TSALIKI
/
4 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Το ότι ο Gladiator (a.k.a Russell Crowe) του Ridley Scott πεθαίνει στο τέλος δεν εμποδίζει στο να δημιουργηθεί το sequel της ταινίας. 

Στην ταινία Gladiator του 2000, o Ρωμαίος στρατηγός Maximus Decimus Meridius (a.k.a Rusell Crowe) πωλείται ως σκλάβος κι έπειτα γίνεται μονομάχος ζητώντας εκδίκηση για την δολοφονία της οικογένειάς του.

Η ταινία κέρδισε 5 βραβεία Όσκαρ: «Καλύτερου Ηθοποιού» για τον Russell Crowe, «Καλύτερης Ταινίας», «Καλύτερου Σχεδιασμού Κουστουμιών», «Καλύτερου Ήχου» και «Καλύτερων Οπτικών Εφέ».

 Σχετικά με το sequel του «Gladiator», υπάρχουν εικασίες που θέλουν τον μονομάχο Russell Crowe να εμφανίζεται στο «Gladiator 2» ως μέρος ιστορικής αναδρομής. Από την πλευρά του ο Crowe σε συνέντευξή του στο The Ryan Turbidy Show αποκάλυψε ότι σίγουρα δεν θα εμφανιστεί στο sequel γιατί «είναι μια επέκταση της αφήγησης, αλλά είναι πολύ πέρα ​​από το θάνατο του Maximus, οπότε δεν με αφορά καθόλου». Ο ηθοποιός συνέχισε: «Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα θελήσουν να μου προτείνουν «κάτι» σχετικά με το sequel, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου ».

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι πως πρωταγωνιστής θα είναι ο πρόσφατος υποψήφιος για Όσκαρ Paul Mescal, ο οποίος θα υποδυθεί τον πλέον ενήλικο Lucius, γιο της Lucilla, δηλαδή της Connie Neilson.

Ο Crowe σχολιάσε επίσης: «Το ότι ο νεαρός Λούσιος, μπαίνει στο ρόλο του αυτοκράτορα πιστεύω πως είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα».

Τέλος, ο Crowe ευχήθηκε στον Mescal «καλή τύχη» με τα γυρίσματα του «Gladiator 2».

 Το trailer του Gladiator 1

http://www.youtube.com/watch?v=uvbavW31adA&t=3s&ab_channel=RottenTomatoesClassicTrailers

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved