Η νέα ταινία του Martin Scorsese θα διαρκεί τέσσερις ώρες και το κοινό δεν είναι ευχαριστημένο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
5 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η επερχόμενη ταινία του Martin Scorsese έχει πολύ μεγάλη διάρκεια και ορισμένοι θαυμαστές δεν είναι ευχαριστημένοι.

Η πολυαναμενόμενη ταινία ονομάζεται Killers Of The Flower Moon και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα εντός του έτους. Ωστόσο, όπως αναφέρει το Variety, θα έχει διάρκεια κοντά στις τέσσερις ώρες.

Η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις Κάννες τον επόμενο μήνα (20 Μαΐου) και είναι η πρώτη φορά που ο Martin Scorsese εμφανίζεται στο φεστιβάλ εδώ και τρεις δεκαετίες – μετά τη νίκη του για την καλύτερη σκηνοθεσία για την ταινία του 1986, After Hours. Σε παραγωγή των Dan Friedkin και Bradley Thomas, το Killers Of The Flower Moon περιλαμβάνει επίσης ένα πολύ δυνατό καστ, με επικεφαλής τον Leonardo DiCaprio και τον Robert De Niro.

Η πλοκή βασίζεται στο best seller ομώνυμο βιβλίο, γραμμένο από τον καταξιωμένο δημοσιογράφο David Grann. Η ταινία που διασκευάστηκε για την μεγάλη οθόνη από τους Martin Scorsese και Eric Roth, διαδραματίζεται στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920 και απεικονίζει τη κατά συρροή δολοφονία αρκετών ιθαγενών Αμερικανών και την έρευνα για τα εγκλήματα από το νεοσύστατο FBI.

Φημολογείται ότι το Flower Moon κόστισε 200 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με IndieWire και πλησιάζει στο ποσό που κόστισε το The Irishman του 2019. Ωστόσο, ορισμένοι θαυμαστές έχουν ήδη αρχίσει να γκρινιάζουν μέσω τουTwitter για την πολύ μεγάλη διάρκεια της ταινίας.

«Όντας μακροχρόνιος θαυμαστής του Martin Scorsese, σίγουρα ανυπομονώ για αυτό», έγραψε ένας θαυμαστής. «Ωστόσο, η διάρκεια των τεσσάρων ωρών με κάνει λίγο νευρικό. Μου αρέσουν οι μεγάλες ταινίες, αλλά δεν λειτουργούν πάντα. Όπως απέδειξε το The Irishman, η μεγάλη διάρκεια μπορεί μερικές φορές να χαλάσει την εμπειρία».

Αρχικά, η ταινία αγοράστηκε από την Paramount, ωστόσο πουλήθηκε στην Apple λίγο αργότερα. Άλλοι ηθοποιοί που πρόκειται να εμφανιστούν στην ταινία είναι οι Lily Gladstone, Cara Jade Myers, Jillian Dion, Tantoo Cardinal, JaNae Collins και Jesse Plemons.

Μιλώντας για την ταινία το 2019, ο διάσημος σκηνοθέτης περιέγραψε για το πώς προσέγγισε τη μεταφορά δηλώνοντας ότι ήθελε να κάνει μια εναλλακτική στροφή στην παραδοσιακή αστυνομική αφήγηση. «Είναι εύκολο να κάνεις άλλη μια αστυνομική ταινία, αλλά όλοι ξέρουμε τι είναι αυτό», είπε στο World Of Reel. «Θέλω λοιπόν να εξερευνήσω κάτι άλλο. Με ποιον τρόπο ένας ολόκληρος τρόπος σκέψης γίνεται συνένοχος σε μια γενοκτονία. Αποκτηνώνει τους ανθρώπους».

http://www.youtube.com/watch?v=mi7DbZhE6Gk

Τον Μάρτιο, αποκαλύφθηκε ότι ο Leonardo DiCaprio θεωρεί το Killers Of The Flower Moon «αριστούργημα». Κατά τα άλλα, αργότερα αυτόν τον μήνα ο Martin Scorsese θα κυκλοφορήσει ένα νέο ντοκιμαντέρ με επίκεντρο τον frontman των New York Dolls, David Johansen. Το «Personality Crisis: One Night Only» σκηνοθετήθηκε από κοινού από τους Martin Scorsese και David Tedeschi και αφηγείται «την ιστορία του David Johansen, του διαβόητου τραγουδιστή των New York Dolls την δεκαετίας του ’70».

http://www.youtube.com/watch?v=qu8oFJ-eu2c

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved