Ο Jonah Hill και ο Keanu Reeves συνεργάζονται στην νέα σκοτεινή κωμωδία της Apple, Outcome

Wikimedia Commons / Harald Krichel & Anna Hanks
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
6 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Ο Jonah Hill και ο Keanu Reeves συνεργάζονται σε μια νέα σκοτεινή κωμωδία, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Η ταινία, με τίτλο Outcome θα είναι σε σκηνοθεσία Jonah Hill ο οποίος θα γράψει το σενάριο και θα εμπλακεί και στην παράγωγη και φυσικά θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Keanu Reeves.

Η ταινία ακολουθεί τον Reeves ως έναν σταρ του Χόλιγουντ που αντιμετωπίζει τους εσωτερικούς του δαίμονες και το σκοτεινό παρελθόν του, αφού τον εκβιάζουν με ένα μυστηριώδες βίντεο. Ο σκοτεινός χαρακτήρας του στα όρια της διάλυσης, που ονομάζεται Reef, θα προσπαθήσει να σταθεί ξανά στα ποδιά του και να επανορθώσει για όλα τα λάθη που έχει κάνει μέχρι τώρα. Ο ρόλος του Hill και άλλες λεπτομέρειες της πλοκής δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Το Outcome θα κυκλοφορήσει από την Apple Original Films και η παραγωγή θα γίνει από τον Hill μαζί με τον συνεργάτη του στο Strong Baby, Matt Dines. Η ταινία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά χρειάστηκαν πολλοί μήνες για να κλείσει η συμφωνία με την Apple, κάτι που δείχνει τις αλλαγές στην διαδικασία παραγωγής ταινιών, με τις εταιρίες να γίνονται πιο προσεκτικές με το πού επιλέγουν να επενδύσουν, ακόμη και όταν εμπλέκονται μεγάλα ονόματα.

Ο Jonah Hill ο οποίος βρίσκεται στην ακμή της κινηματογραφικής του καριέρας, εκτός από αυτό το project, εργάζεται σε μια άλλη original ταινία της Apple: μια βιογραφική ταινία για το διάσημο rock συγκρότημα, Grateful Dead σε σκηνοθεσία Martin Scorsese. Πρόσφατα έγραψε και πρωταγωνίστησε στην ταινία του Netflix, You People.

Ο Reeves, φυσικά, κάνει θραύση με το John Wick: Chapter 4, το οποίο στο πρώτο σαββατοκύριακο έναρξης αποκόμισε 73,5 εκατομμύρια δολαρία και έχει ήδη εισπράξει πάνω από 247 εκατομμύρια παγκοσμίως.

http://www.youtube.com/watch?v=qEVUtrk8_B4

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved