Δείτε την αφίσα του «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου

©instagram/poorthings_movie
BETH TSALIKI
/
1 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μέσα στον πλέον περασμένο μήνα Μάιο, είδαμε το teaser trailer του «Poor Things», της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με πρωταγωνίστρια την Emma Stone. 

Τώρα, ήρθε η ώρα να δούμε και την αφίσα. 

Το «Poor Things» διαδραμματίζεται στην βικτωριανή εποχή και η πλοκή είναι βασισμένη σε μια προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Alasdair Grey, αλλά ουσιαστικά είναι μία παραλλαγή της ιστορίας του Φρανκενστάιν.

http://www.youtube.com/watch?v=ZFu7ZH4y6J4&ab_channel=SearchlightPictures

Στην ταινία, η Stone υποδύεται την Belle Baxter που επαναφέρεται στη ζωή από έναν επιστήμονα, ο οποίος αντικαθιστά τον εγκέφαλό της με αυτόν του αγέννητου παιδιού της.

 Η Stone πρωταγωνιστεί δίπλα στον Willem Dafoe, ο οποίος υποδύεται τον λαμπρό, αλλά ανορθόδοξο επιστήμονα, που ανασταίνει την Belle από τους νεκρούς. Το απόκοσμο χλωμό δέρμα της Stone στο τρέιλερ μάς δίνει μια πρώτη γεύση…

O Willem Dafoe

Tους δύο πρωταγωνιστές πλαισιώνουν οι Mark Ruffalo, Ramy Youssef, Christopher Abbott, Jerrod Carmichael, Margaret Qualley, Suzy Bemba, Kathryn Hunter και Wayne Brett.

Tο σενάριο υπογράφει ένας πολύ στενός συνεργάτης του Γιώργου Λάνθιμου, ο Tony McNamara, ο οποίος έχει δουλέψει και στο οσκαρικό “The Favourite”. 

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου 2023.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved