Η Jenna Ortega λέει ότι δεν ακούγονται οι απόψεις των νέων ηθοποιών

©ΑΠΕ-ΜΠΕ
POP UP TEAM
/
8 Ιουνίου, 2023

Για τον αγώνα που δίνει καθημερινά ώστε να ακουστεί ως νέα ηθοποιός μίλησε η Τζένα Ορτέγα (Jenna Ortega) σε ένα στρογγυλό τραπέζι κωμικών ηθοποιών που έγινε για λογαριασμό του «The Hollywood Reporter».
 
Η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Γουένσντεϊ Άνταμς στην τηλεοπτική σειρά «Wednesday», είπε ότι έπρεπε να «χτυπήσει τα πόδια της κάτω» για να μπορέσει να αλλάξει κάποιες ατάκες σε σειρές που έχει παίξει.
 
«Οποιαδήποτε από τις καλύτερες ομάδες ή περιβάλλοντα στα οποία έχω πάει… ήταν άνθρωποι πολύ συνεργάσιμοι και ήθελαν να ακούσουν διαφορετικές απόψεις, επειδή είναι πολύ εύκολο για τους ανθρώπους να παγιδευτούν στις δικές τους. Νομίζω ότι ένα έργο είναι καλύτερο όταν υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες φωνές και ιδέες», είπε ο Ορτέγα. «Και είχα εμπειρίες στην τηλεόραση όπου ένιωθα ότι η φωνή μου δεν ακούγεται, ότι έπρεπε να γίνω μαριονέτα. Μου έχουν πει στα πλατό: “Δεν ξέρεις γιατί δεν είσαι συγγραφέας” ή “Σκάσε και κάνε τη δουλειά σου”. Από 12 χρόνων ακούω τέτοια πράγματα».
 
«Αλλά ήμουν τυχερή που συνεργάστηκα με κάποιον σαν τον Τιμ Μπάρτον, ο οποίος με τράβηξε στο καμαρίνι του μια μέρα και είπε ότι ήθελε να γίνει ο ήχος της φωνής μου», συνέχισε. «Έτσι, κάθε μέρα, εγώ, εκείνος, οι συγγραφείς, μαζευόμασταν το πρωί και ανταλλάσαμε απόψεις».

Η Ορτέγα εξήγησε ότι τώρα είναι «πραγματικά, πραγματικά τυχερή» που συμμετέχει στη νέα σεζόν της «Wednesday» ως παραγωγός, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει περισσότερο λόγο στις αποφάσεις της σειράς. 

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved