Ποιες ταινίες θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

©Instagram/ natashaliubordizzo
POP UP TEAM
/
22 Νοεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Αναλόγως τη διάθεσή σας, οι επιλογές ποικίλουν!

Μυστήριο στη Βενετία, από 22/11 στο Disney+

A hunting in Venice 23 Disney

Ταινία μυστηρίου, αμερικανικής, ιταλικής, βρετανικής παραγωγής του 2023

Ο θρυλικός ντετέκτιβ (Kenneth Branagh) έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ζει στη Βενετία. Όλα αλλάζουν όταν τον επισκέπτεται η Ariadne Oliver (Tina Fey), η πιο διάσημη συγγραφέας μυστηρίου, που ισχυρίζεται ότι έχει κάτι να μοιραστεί μαζί του και του υπόσχεται ότι δεν πρόκειται για έγκλημα. Ο Πουαρό παρασύρεται και συμμετέχει σε μία σεάνς με φόντο ένα παρηκμασμένο, στοιχειωμένο παλάτι που ανήκει στη διάσημη τραγουδίστρια όπερας Rowena Drake (Kelly Reilly). Όταν ένας από τους καλεσμένους βρίσκεται δολοφονημένος, όλοι θεωρούνται ύποπτοι και ο ντετέκτιβ βυθίζεται σε έναν νοσηρό κόσμο που κρύβει πολλά μυστικά.

 

Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ στο OPEN, 22/11 στις 21:00

http://www.youtube.com/watch?v=43_KLNaEc6M

Αισθηματικό δράμα, βιογραφία βρετανικής παραγωγής, 2017

Σκηνοθεσία: Πολ ΜακΓκίναν, Παίζουν:Ανέτ Μπένινγκ, Τζέιμι Μπελ, Τζούλι Ουόλτερς, Κένεθ Κράνχαμ, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Στίβεν Γκράχαμ

Λίβερπουλ, δεκαετία ’70. Ο ηθοποιός Πίτερ Τέρνερ γνωρίζει την ντίβα του Χόλιγουντ, Γκλόρια Γκράχαμ και ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται. Όμως, το πάθος τους για τη ζωή δοκιμάζεται από ένα τραγικό γεγονός που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει. Βρετανική δραματική ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία, με μια εξαίρετη ερμηνεία της Ανέτ Μπένινγκ και του Τζέιμι Μπελ στο συν-πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

Αμάντα στην ΕΡΤ2, 23/11 στις 22:00

Ταινία

Δραματική ταινία, παραγωγής Γαλλίας 2018

Σκηνοθεσία: Μίκαελ Χερς, Πρωταγωνιστούν: Βενσάν Λακόστ, Ισόρ Μουλτριέρ, Στέισι Μάρτιν

Ένας νέος άνδρας, χωρίς σταθερή δουλειά και σχέση, απολαμβάνει την ελαφρότητα της νεότητάς του στο Παρίσι. Σύντομα όμως, η ζωή του διακόπτεται βάναυσα από τον ξαφνικό χαμό της αδελφής του. Εκτός από το σοκ και τον πόνο, αναγκάζεται να διαχειριστεί και την κηδεμονία της μικρής ανιψιάς του. Ο δεσμός ανάμεσα σ’ ένα παιδί που μεγαλώνει απότομα και σ’ έναν ενήλικα που δεν έχει ξεπεράσει την παιδική ηλικία είναι μία μόνο από τις αντιθέσεις που κινούν αυτή τη μοναδική ταινία, η οποία χωράει σε λιγότερο από δύο ώρες όλα τα μυστήρια και τα θαύματα της ρευστής μας ζωής.

 

Έγκλημα στο Χόλιγουντ στο COSMOTE CINEMA 2HD, 24/11 στις 22:50

http://www.youtube.com/watch?v=7-WUfQwodE8

Ταινία δράσης αμερικανικής παραγωγής του 2021

Σκηνοθεσία: Τιμ Κέρκμπι , Ηθοποιοί: Τσάρλι Χάναμ,Μελ Γκίμπσον,Μορίνα Μπακάριν

Ένας πρώην αστυνομικός έχει εγκαταλείψει τον πολιτισμό και απολαμβάνει την ήρεμη ζωή στο δάσος. Μέχρι που πείθεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση για να ερευνήσει μια υπόθεση δολοφονίας με βασικό ύποπτο έναν εκκεντρικό ηθοποιό.

 

Captain Fantastic στην ΕΡΤ2, 24/11 στις 22:00

Δραματική ταινία παραγωγής ΗΠΑ του 2016

Σκηνοθεσία: Ματ Ρος, Ηθοποιοί: Βίγκο Μόρτενσεν, Τζορτζ ΜακΚέι, Σαμάνθα Άισλερ, Φρανκ Λαγκέλα, Κάθριν Χαν, Στιβ Ζαν

Στα δάση του Βορειοδυτικού Ειρηνικού, ένας πατέρας που είναι αφοσιωμένος στο μεγάλωμα των έξι (6) παιδιών του, προσπαθώντας να τους δώσει μια αυστηρή σωματική και πνευματική διαπαιδαγώγηση, αναγκάζεται να αφήσει τον παράδεισο στον οποίο ζει, και να μεταφερθεί στον έξω κόσμο, αμφισβητώντας την ιδέα που είχε για το τι σημαίνει να είσαι γονιός!

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved