Ταινίες Πρώτης Προβολής: H Dakota Johnson κάνει ντεμπούτο στο σύμπαν της Marvel

POP UP TEAM
/
15 Φεβρουαρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Η τελευταία δημιουργία του σημαντικού και βραβευμένου Ριγιουσούκε Χαμαγκούτσι «Ο Διάβολος Δεν Υπάρχει» είναι η σημαντικότερη πρεμιέρα της εβδομάδας. Από τις υπόλοιπες πέντε καινούργιες ταινίες, που βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες, αναμένεται να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού το βιογραφικό «Bob Marley: One Love» του Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν, το δράμα φαντασίας «Άγνωστοι Μεταξύ μας» του Άντριου Χέιγκ και η υπερηρωική περιπέτεια «Madame Web» με την Dakota Johnson.

Madame Web

Ακόμη μία περιφερειακή ηρωίδα – η αινιγματική Madame Web – από την πινακοθήκη της Marvel έρχεται στο προσκήνιο, με τη δική της υπερηρωική ταινία και στο διευρυμένο σύμπαν της Sony, από τη Βρετανίδα σκηνοθέτιδα Σι Τζέι Κλάρκσον. Μία διασκεδαστική γυναικεία υπερηρωική περιπέτεια φαντασίας, που θα ικανοποιήσει τους λάτρεις του είδους, παρότι αυτό δείχνει εξαντλημένο και να περνά μία περίοδο παρακμής. Η παρουσία της Ντακότα Τζόνσον και ορισμένες έξυπνες ιδέες, που σπάνε τα κλισέ και τις γνωστές συνταγές, δεν δείχνουν, ωστόσο, αρκετές για να εξασφαλίσουν μια ιδιαίτερη πορεία στο σύμπαν των υπερηρωικών ταινιών. Το φιλμ της Κλάρκσον, που κάνει παγκόσμια πρεμιέρα σήμερα, θέλει την Κασάντρα Γουεμπ να είναι μιας διασώστρια με μαντικές ικανότητες. Όταν έρχεται αντιμέτωπη με αποκαλύψεις για το παρελθόν της, δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με τρεις νεαρές κοπέλες, που μαζί προορίζονται για ένα δυναμικό μέλλον… αν καταφέρουν να επιβιώσουν στο θανατηφόρο παρόν.

 

Ο Διάβολος Δεν Υπάρχει

Δραματική ταινία, ιαπωνικής παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Ριγιουσούκε Χαμαγκούτσι, με τους Άικο Ισαμπάσι, Χιτόσι Ομίκα, Αγιάκα Σιμπουτάνι κα.

Ο Τακούμι και η κόρη του, Χάνα, ζουν σε ένα χωριό κοντά στο Τόκιο, μία αρμονική παραδοσιακή ζωή σύμφωνα με τους κύκλους και την τάξη της φύσης. Όταν μια μεγάλη εταιρία αποφασίζει να φτιάξει ένα χωριό αναψυχής δίπλα στο σπίτι του Τακούμι, γρήγορα οι κάτοικοι θα αντιληφθούν ότι η επένδυση αυτή θα είναι καταστροφική για την περιοχή και ορθώνουν το ανάστημά τους.

Άγνωστοι Μεταξύ μας

Δράμα φαντασίας, βρετανικής παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Άντριου Χέιγκ, με τους Άντριου Σκοτ, Πολ Μέσκαλ, Κλερ Φόι, Τζέιμι Μπελ κα.

Σε έναν σχεδόν άδειο ουρανοξύστη στο σύγχρονο Λονδίνο, ο Άνταμ συναντά τυχαία έναν μυστηριώδη γείτονα, τον Χάρι, και η καθημερινότητά του αλλάζει. Καθώς η σχέση μεταξύ τους εξελίσσεται, ο Άνταμ κατακλύζεται από μνήμες του παρελθόντος και βρίσκεται να επιστρέφει στην επαρχιακή πόλη όπου μεγάλωσε και στο σπίτι της παιδικής του ηλικίας, όπου μοιάζει να ζουν ακόμα οι γονείς του, όπως ακριβώς τη μέρα που σκοτώθηκαν, πριν από 20 χρόνια…

Νέα Ήπειρος

Ερωτικό δραματικό θρίλερ, ελληνικής, γαλλικής και σέρβικης παραγωγής του 2023, σε σκηνοθεσία Παντελή Παγουλάτου, με τους Χάρη Φραγκούλη, Μαρία Αρζόγλου, Θεοδώρα Τζήμου, Όθωνα Μεταξά, Νίκο Αντωνακόπουλο κα.

Ο Φάνης ζει με τη Μαρία κάπου κοντά στην Ομόνοια. Αυτός διακινεί κλοπιμαία, η Μαρία κάνει περιστασιακές δουλειές -κυρίως κομπαρσιλίκια. Θεωρεί «καλή ευκαιρία» τη δουλειά που βρίσκει σε ένα escape-room, μέσω της Μίνας -ιδιοκτήτριας κομπαρσάδικου και μάνατζερ εκδιδόμενων κοριτσιών. Εκεί την πολιορκεί ο ιδιοκτήτης του escape, ο Άρης. Η Μίνα, έχοντας ψύχωση με τον Φάνη, του προτείνει συνεργασία για να σώσει το γραφείο της από χρεοκοπία. Ο Φάνης ανταποκρίνεται. Σκαρφίζεται μάλιστα την ιδέα παραγωγής πορνοταινιών, αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα περίμενε.

Bob Marley: One Love

Μουσική δραματική βιογραφία, αμερικάνικης παραγωγής του 2024, σε σκηνοθεσία Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν, με τους Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ, Λοσάνα Λιντς, Μάικλ Καντολφίνι, Τζέιμς Νόρτον κα.

Ο Μπομπ Μάρλεϊ γεννήθηκε στην Τζαμάικα και πριν τα 20 του χρόνια αφοσιώθηκε στη μουσική. Με όπλο του την επαναστατικότητα και με μηνύματα ενότητας και αγάπης, έγινε ένας από τους πλέον εμβληματικούς μουσικούς του 20ού αιώνα. Και όλα αυτά μέσα σε μια ζωή που έμελλε να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved