Έρχεται spin-off σειρά για το σύμπαν του The Batman

POP UP TEAM
/
16 Σεπτεμβρίου, 2024
/

Μοιράσου το ...

Χαμός στο φανταστικό κόσμο του Gotham city καθώς η δράση επιστρέφει στην πιο σκοτεινή και γεμάτη εγκληματικότητα πόλη του DC Universe. Έρχεται spin – off σειρά από το σύμπαν του The Batman, όπως επιβεβαιώθηκε  διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης Tύπου με τους παραγωγούς του The Penguin, Matt Reeves και Dylan Clark

Ενώ το The Penguin, με πρωταγωνιστή τον Colin Farrell, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα, οι Reeves και Clark αποκάλυψαν πως ήδη επεξεργάζονται κι άλλη μία σειρά που συνδέεται με την ιστορία του The Batman. Όπως εξήγησε ο Reeves, το HBO έχει αποφασίσει να «επικεντρωθεί περισσότερο στους βασικούς χαρακτήρες». Ο Dylan Clark επιβεβαίωσε, λέγοντας ότι: «Ναι, συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε μια άλλη σειρά».

Ωστόσο, με ποια κομμάτια της ιστορίας και των προσωπικοτήτων του Gotham city θα ασχοληθεί η σειρά παραμένει άγνωστο! Είχαν πέσει παλαιότερα ιδέες για το του Arkham Asylum αλλά στη συνέχεια απορρίφθηκαν.

Κάποιοι fans υπέθεσαν πως μπορεί να αφορά ένα νομικό δράμα, όπου στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο Harvey Dent, ειδικά μετά το σχόλιο του Reeves, ότι αυτή η ιδέα είναι κοντά σε συζητήσεις που είχαν και στο παρελθόν. Ο Reeves όμως έδωσε την απάντησή του, δηλώνοντας ότι: «Όχι, όχι. Αυτή η ιστορία προέκυψε από όσα επινόησε η Lauren LeFranc για το υπόβαθρο της Sofia Falcone».

Παρότι, λοιπόν, οι λεπτομέρειες παραμένουν προς το παρόν μυστικές, το σίγουρο είναι ότι η spin-off σειρά επιβεβαιώθηκε και ότι το σύμπαν του αγαπημένου ήρωα του Gotham θα συνεχίσει να επεκτείνεται.

Tags :

Μοιράσου το ...