Ντάνι Μάστερσον: Kατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών – Η σχέση με τη Σαϊεντολογία

POP UP TEAM
/
18 Ιουνίου, 2020

Ο ηθοποιός Ντάνι Μάστερσον, γνωστός για το ρόλο του στη σειρά «That 70’s Show» συνελήφθη έπειτα από κατηγορίες εναντίον του για τον βιασμό τριών γυναικών στις αρχές του 2000.

Ο 44χρονος ηθοποιός αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι ο λόγος που διώκεται είναι επειδή είναι μέλος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας.

Ο Μάστερσον συνελήφθη την Τετάρτη στις 11:30 π.μ. και αφέθηκε ελεύθερος λίγο πριν τις 3 μ.μ. με εγγύηση 3,3 εκατ. δολ., σύμφωνα με πληροφορίες του τμήματος του Λος Άντζελες.

Ο Μάστερσον κατηγορείται για τον βιασμό τριών γυναικών σε ξεχωριστά περιστατικά που συνέβησαν μεταξύ 2001 και 2003, σύμφωνα με δελτίο τύπου από τον Επαρχιακό Εισαγγελέα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 18 Σεπτεμβρίου. Εάν καταδικαστεί, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει έως και 45 χρόνια φυλάκισης.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Μάστερσον, ο οποίος κατηγορείται με το πλήρες όνομά του Ντάνιελ Πέτερ Μάστερσον, κατηγορείται για τον βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας μεταξύ Ιανουαρίου και Δεκεμβρίου 2001.

Κατηγορείται επίσης ότι βίασε μια 28χρονη γυναίκα τον Απρίλιο του 2003 και μια 23χρονη γυναίκα, μεταξύ Οκτωβρίου και Δεκεμβρίου του ίδιου έτους ενώ οι εισαγγελείς δεν υπέβαλαν κατηγορίες σε δύο ακόμα υποθέσεις λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Τομ Μεσέρ είπε ότι ο πελάτης του «είναι αθώος. Προφανώς, ο κ. Μάστερσον και η σύζυγός του είναι απόλυτα σοκαρισμένοι, δεδομένου ότι αυτοί οι σχεδόν 20χρονοι ισχυρισμοί καταλήγουν ξαφνικά σε κατηγορίες, αλλά τους παρηγορεί το γεγονός ότι τελικά θα αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάστερσον πρωταγωνιστούσε ξανά μετά το «That ’70s Show» με τον Άστον Κούτσερ στην σειρά του Netflix «The Ranch» από όπου και απολύθηκε μετά την αποκάλυψη των κατηγοριών. «Ποτέ δεν κατηγορήθηκα για κάποιο έγκλημα, πόσω μάλλον να καταδικαστώ για ένα. Σε αυτήν τη χώρα, κάποιος θεωρείται αθώος έως αποδείξεως του εναντίου» είχε πει τότε.

Ο Μάστερσον είναι παντρεμένος με τον ηθοποιό και μοντέλο Μπιζού Φίλιπς από το 2011.

Πέρυσι, τέσσερις γυναίκες κατέθεσαν αγωγή εναντίον αυτού και της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, δηλώνοντας ότι διώχθηκαν, παρενοχλήθηκαν και εκφοβίστηκαν μετά την αναφορά της φερόμενης κακοποίησης στις αρχές.

 

Με πληροφορίες από Ελεύθερο Τύπο

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved