Eurovision 2023: Ο χορός του Βίκτωρα Βερνίκου πάνω στο τραπέζι

©Instagram/victorvernicos
POP UP TEAM
/
24 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

 Η ελληνική αποστολή της φετινής Eurovision με τον Βίκτωρα Βερνίκο ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο Λίβερπουλ, αφού πρώτα το γιόρτασε με ένα πάρτι σε νυχτερινό κέντρο.

Ο 16χρονος εκπρόσωπος της χώρας, το διασκέδασε αφού σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, φαίνεται να έχει ανέβει στο τραπέζι του νυχτερινού κέντρου στην Αθήνα, έχοντας την ελληνική σημαία στην πλάτη του. Χορεύει το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, «What They Say».

 

Ο Victor Vernicos γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ο νεότερος εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η χώρα μας στην Eurovision, καθώς είναι μόλις 16 ετών, ενώ το τραγούδι του «What They Say», με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει, είναι δική του σύνθεση.

 

http://www.youtube.com/watch?v=6MzbHMgQLOs

Ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, μαθήματα φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα του χρόνια. Στα έντεκα άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια, ενώ εδώ και δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved