Ποιος θα κληρονομήσει τη μεγάλη περιουσία της Tina Turner;

©instagram/tinaturner
POP UP TEAM
/
30 Μαΐου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Η Τίνα Τέρνερ (Tina Turner)- η «γιαγιά της ροκ» και «βασίλισσα του rock and roll» όπως ήθελε να την αποκαλούν – πέθανε στις 24 Μαΐου σε ηλικία 83 ετών από φυσικά αίτια, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό στον χώρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Επίσης, άφησε πίσω της μια τεράστια περιουσία 250 εκατ. δολαρίων που τώρα έχει ξεκινήσει η διεκδίκησή της από τους πιθανούς κληρονόμους της μεγάλης σταρ.

Καθώς και οι δύο γιοί της Τέρνερ πέθαναν πριν την μητέρα τους – ο Ρόνι Τέρνερ άφησε τον τελευταία του πνοή τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της, Κρεγκ Τέρνερ αυτοκτόνησε το 2018 – πιθανότερος κληρονόμος της τραγουδίστριας φαίνεται τώρα να είναι ο χήρος σύζυγος της, Έρβιν Μπαχ.

 

 

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 27 χρόνια και παντρεύτηκε το 2013 στην Ελβετία, οπότε και η Τέρνερ μετακόμισε μόνιμα εκεί, σε ένα προάστιο της Ζυρίχης.

Μάλιστα το 2017 ο Μπαχ της είχε δώσει και το ένα του νεφρό, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε η Τίνα Τέρνερ.

Ωστόσο, εκτός από τα δύο βιολογικά της παιδιά, που πλέον δεν υπάρχουν, η «βασίλισσα του rock and roll» είχε υιοθετήσει στο μακρινό παρελθόν και τα δύο παιδιά του του πρώην συζύγου της, Άικ, όταν αυτά ήταν ακόμα μωρά, μετά τον γάμος τους.

Όμως, τα τελευταία 15 χρόνια είχαν αποξενωθεί.

Σύμφωνα πάντως με τα ξένα δημοσιεύματα, η Τίνα Τέρνερ είχε ρυθμίσει το θέμα της περιουσία της, λίγα χρόνια πριν από το θάνατό της μετά από μάχη με τον καρκίνο του εντέρου και την υψηλή αρτηριακή πίεση.

Αν και δεν έχουν αναφερθεί ονόματα, φαίνεται ότι ο πιθανότερος. «χρυσός» κληρονόμος της τραγουδίστριας είναι ο σύζυγος της, Έρβιν Μπαχ.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved