Οι Cardi B και Megan Thee Stallion συνεργάζονται ξανά για το τραγούδι «Bongos»

©Instagram/ iamcardib
POP UP TEAM
/
7 Σεπτεμβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Τη Δευτέρα, η βραβευμένη με Grammy, Cardi B, και η τρεις φορές βραβευμένη με Grammy, Megan Thee Stallion, ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν το δεύτερο single τους με τίτλο «Bongos», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου.

Το ταλαντούχο δίδυμο ελπίζει ότι το τραγούδι θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι η προηγούμενη συνεργασία τους -το βραβευμένο από τους κριτικούς «WAP»- πέρασε τέσσερις εβδομάδες στο Νο. 1 του Billboard Hot 100, το 2020. Το «Rolling Stone» και το «NPR» έγραψαν εξαιρετικές κριτικές για το συγκεκριμένο κομμάτι, το οποίο ήταν σε παραγωγή των Ayo & Keyz.

Το «WAP» έγινε 7 φορές πλατινένιο, σύμφωνα με την Ένωση Αμερικανικών Βιομηχανιών Ηχογράφησης (RIAA). Το μουσικό βίντεο -σε σκηνοθεσία του Colin Tilley- συγκέντρωσε 510 εκατ. προβολές στο YouTube χάρη στις εμφανίσεις της Cardi B και της Megan Thee Stallion.

Η βουλευτής της Νέας Υόρκης, Alexandria Ocasio-Cortez, μάλιστα επανέφερε έξυπνα τον τίτλο «Women Against Patriarchy» (Γυναίκες κατά της Πατριαρχίας), καθώς είναι αξιοσημείωτο για δύο γυναίκες να ξεχωρίζουν σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο και ειδικά του χιπ-χοπ.

Η Cardi (κατά κόσμον Belcalis Marlenis Almánzar Cephus) και η Stallion έχουν εμφανιστεί μαζί ζωντανά μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια των βραβείων Grammy, το 2021.

http://www.youtube.com/watch?v=hsm4poTWjMs

Το «Bongos» αποτέλεσε έκπληξη, δεδομένου ότι η ράπερ δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της ότι «δεν πρόκειται να κάνει άλλες συνεργασίες» πριν από την κυκλοφορία του δεύτερου στούντιο άλμπουμ της που καθυστερεί εδώ και καιρό.

«Θα κυκλοφορήσω το επόμενο σόλο single μου. Αυτή τη στιγμή δουλεύω πάνω στο εξώφυλλο και τις ιδέες για τον επόμενο δίσκο, γιατί σίγουρα θα έρθει. Οπότε μείνετε συντονισμένοι γιατί θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα», ανέφερε η ίδια.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved