Η Lady Gaga ενώνει μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής σε μία μεγάλη virtual συναυλία

POP UP TEAM
/
8 Απριλίου, 2020
/

Μοιράσου το ...

Η Lady Gaga ενώνει μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής -Έλτον Τζον, Lizzo, Τζον Λέτζεντ, Μπίλι Άιλις- σε μία μεγάλη virtual συναυλία (όπως γίνονται πλέον οι συναυλίες στον καιρό της πανδημίας) με σκοπό να τιμηθούν οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στις υπηρεσίες υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης.

Η οργάνωση Global Citizen και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους με τη Lady Gaga για το «One World: Together at Home», όπως τιτλοφορείται η συναυλία, που θα μεταδοθεί παγκοσμίως το Σάββατο 18 Απριλίου, από διάφορα δίκτυα (ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeartMedia, Bell Media, beIN Media Group, MultiChoice Group, RTE) και πλατφόρμες streaming.

«Η ιστορική, πρώτη στο είδος της, παγκόμια αυτή μετάδοση θα ενισχύει το Ταμείο Αλληλεγγύης για την Αντιμετώπιση του COVID-19, όπως επίσης τοπικές και περιφερειακές οργανώσεις που βοηθούν όσους βρίσκονται σε ανάγκη» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Gaga ανακοίνωσε ότι η ίδια και η Global Citizen συγκέντρωσαν 35 εκατομμύρια δολάρια την περασμένη εβδομάδα με τη βοήθεια τεχνολογικών εταιρειών και φιλανθρωπικών οργανώσεων -ο Τιμ Κουκ, CEO της Apple έκανε δωρεά 10 εκατ. δολάρια.

Η τραγουδίστρια επισήμανε ότι η συναυλία δεν είναι έρανος, ότι στόχος της είναι να συγκεντρωθούν τα χρήματα προτού το πρόγραμμα βγει στον αέρα. «Όταν ξεκινήσει η μετάδοση βάλτε στην άκρη τα πορτοφόλια και τις πιστωτικές κάρτες σας και απολαύστε το σόου», είπε χαρακτηριστικά.

Οικοδεσπότες του ειδικού αυτού προγράμματος θα είναι οι τρεις σούπερ σταρ των late show, Τζίμι Φάλον, Τζίμι Κίμελ και Στίβεν Κόλμπερτ, όπως και το καστ του «Sesame Street».

Η Lady Gaga βοήθησε χρησιμοποιώντας τις επαφές της προκειμένου να βάλουν οι επιχειρηματίες (επικοινώνησε με τουλάχιστον 68 μεγαλοστελέχη) βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά επιπλέον, φρόντισε και το lineup της βραδιάς -από τον Πολ Μακάρτνεϊ, τον Αντρέα Μποτσέλι και τον Στίβι Γουίντερ μέχρι τον Ίντρις Έλμπα, τον Ντέιβιντ Μπέκαμ και την Πριγιάνκα Τσόπρα (η λίστα είναι μεγάλη)- και ακόμη γιατρούς, νοσηλευτές και οικογένειες από όλο τον κόσμο.

Με πληροφορίες από την αμερικανική έκδοση της HuffPost 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved