Mariah Carey: Aνακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της

POP UP TEAM
/
18 Ιουλίου, 2020

Η Mariah αποκαλύπτει «το νόημα» της προσωπικής της διαδρομής.

Η Mariah Carey ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της. Το βιβλίο θα εκδοθεί από την Andy Cohen Books, με τον συγγραφικό τίτλο «Το νόημα της Mariah Carey».

Ο Andy Cohen, ο παραγωγός διασημοτήτων που βρίσκεται πίσω από το εξαιρετικά δημοφιλές franchise «Real Housewives», συνεργάζεται με την εταιρία Henry Holt για τη δημιουργία της Andy Cohen Books που θα κυκλοφορήσει μόνο τρία βιβλία μη μυθοπλασίας το 2020.

Το «The Meaning of Mariah Carey» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η Carey μέσω του προφίλ της στα social media.

mariahcar

Η 50χρονη τραγουδίστρια αφηγείται την ιστορία της επίσης και στο audiobook που θα κυκλοφορήσει παράλληλα στην εφαρμογή Audible.

«Μου πήρε μια ολόκληρη ζωή για να βρω το θάρρος και τη σαφήνεια να μπορέσω να γράψω τα απομνημονεύματά μου»

Η Αμερικανή τραγουδίστρια, παραγωγός και τραγουδοποιός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω την ιστορία όπως αποτυπώνεται από τις στιγμές, με τα πάνω και τα κάτω τους, τους θριάμβους, τα τραύματα, τα δεινά και τα όνειρα, που συνέβαλαν στο άτομο που είμαι σήμερα. Η συγγραφή των απομνημονευμάτων ήταν κάτι απίστευτα δύσκολο, ταπεινωτικό και θεραπευτικό. Ελπίζω ειλικρινά να κατανοήσετε το αληθινό νόημα, όχι μόνο για τη ζωή μου, αλλά και για την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου πνεύματος».

Το βιβλίο ακολουθεί το ταξίδι της Carey από την παιδική ηλικία μέχρι σήμερα. Η διάσημη ερμηνεύτρια έγραψε το βιβλίο σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο Michaela Angela Davis.

Εκτός από «Το νόημα της Mariah Carey», ένα πρόσφατο δελτίο τύπου αποκαλύπτει ότι θα ακολουθήσουν επιπλέον συλλεκτικές κυκλοφορίες στη διάρκεια των επόμενων μηνών, για να σηματοδοτήσουν την τριακοστή επέτειο του ντεμπούτου άλμπουμ της τραγουδίστριας.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved