Good job nicky: Άν δεν ξέρεις ότι είναι ο γιος του Πάριου και της Αλιμπέρτη, δεν μπορείς να το φανταστείς με τίποτα

POP UP TEAM
/
22 Δεκεμβρίου, 2020

Ο Νικόλας Βαρθακούρης έχει υιοθετήσει πλέον το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο good job nicky.

Αφού κυκλοφόρησε το αγγλόφωνο τραγούδι «January 8th» σε σύνθεση Ερμή Γεραγίδη, με ένα βίντεο κλιπ φρέσκο, απόλυτα σύγχρονο, διεθνών προδιαγραφών, που από τις 23 Οκτωβρίου που ανέβηκε στο YouTube συγκέντρωσε σχεδόν 1 εκ. views, τώρα έκανε ξανά την έκπληξη, με ένα ακόμα αγγλόφωνο τραγούδι.

Ονομάζεται «Clouds», γυρίστηκε στα Λατομεία Διονύσου, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Σταματιάδη, και είναι επίσης μουσικά ενδιαφέρον και εικονοκλαστικό. Αρχικά ο 24χρονος τραγουδιστής-τραγουδοποιός εμφανίζεται με ένα εντυπωσιακό κόκκινο σμόκιν, για να βρεθεί αργότερα δεμένος με αλυσίδες, από τις οποίες τελικά θα καταφέρει να απελευθερωθεί. Διεκδικεί σοβαρή υποψηφιότητα να γίνει viral. Το βέβαιο είναι ότι ο Νικόλας Βαρθακούρης ακολουθεί εντελώς διαφορετικά μελωδικά μονοπάτια από την οικογένειά του, που μέχρι στιγμής τον έχουν οδηγήσει σε νέους, συναρπαστικούς προορισμούς.

Ο Γιάννης Πάριος, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε: «Ο Νικόλας είναι έκπληξη. Δεν μας εκπλήσσει εμένα και το Χάρη βέβαια, γιατί όταν ήταν οχτώ ετών καθόταν στο πιάνο, στην Πάρο, ο Χάρης και ο μικρός τον κοιτούσε και του λέει “σήκω να το παίξω εγώ”. Και έπαιξε. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Εγώ δε συμφωνώ με τη μουσική του αλλά ξέρει τη γενιά του… Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ο πολυτιμότερος άνθρωπος και για τους δυο».

http://youtu.be/IDCt-jzH0cE 

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved