Η εταιρεία παραγωγής της Lopez θα δημιουργήσει για το Netflix ταινίες και σειρές που στηρίζουν τις γυναίκες.

Η Jennifer Lopez υπέγραψε ένα πολυετές συμβόλαιο με το Netflx μέσω της εταιρείας παραγωγής 'Nyorican Productions' που έχει μαζί με την Elaine Goldsmith-Thomas.

Η εταιρεία θα δημιουργήσει περιεχόμενο, ταινίες και τηλεοπτικές σειρές που θα στηρίζουν τις γυναίκες ηθοποιούς, συγγραφείς και σκηνοθέτες κάθε μειονότητας.

Η Jennifer Lopez έχει ήδη δύο συνεργασίες με το Netflix για το 'The Mother' και το 'The Cipher' που είναι βασισμένο σε βιβλίο της Isabel Ojeda Maldonado. H σταρ ανακοίνωσε για τη συνεργασία της: "Είμαι ενθουσιασμένη με τη νέα συνεργασία μου με το Netflix. Η Elaine, o Benny κι εγώ πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι για εμάς από μια εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου που ψάχνει να καταρρίψει την συμβατική σοφία και άμεσα να το προωθήσει σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο που δεν βλέπουν πια την τέχνη και τη διασκέδαση με τα όρια και τους περιορισμούς του παρελθόντος”.

Ο υπεύθυνος ταινιών του Netflix δήλωσε ότι "η Lopez σε κάθε διάσταση της καριέρας της υπήρξε μια δύναμη διασκέδασης. Στη συνεργασία μαζί της και με την Nuyorican ξέρουμε ότι θα συνεχίσει να φέρνει ιστορίες που επηρεάζουν, δίνουν χαρά και έμπνευση στο κοινό παγκοσμίως”.