Lily Collins: Τι αποκάλυψε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Emily in Paris

POP UP TEAM
/
24 Ιουνίου, 2021

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις αντιδράσεις των Γάλλων κριτικών ύστερα από την κυκλοφορία του πρώτου κύκλου της σειράς Emily in Paris.

Μπορεί η σειρά Emily in Paris να ανακηρύχθηκε το πιο δημοφιλές σήριαλ- κομεντί του Netflix για το 2020, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπήρξε αντίλογος από τους Γάλλους κριτικούς που εξέφρασαν την αντίρρησή τους σχετικά με την απεικόνιση της γαλλικής κουλτούρας και νοοτροπίας.

Πιο συγκεκριμένα, πολλοί ήταν εκείνοι που εντόπισαν πως το σόου προωθεί μια λανθασμένη αντίληψη μιας γκλάμουρ απεικόνισης της γαλλικής πρωτεύουσας μέσα από τα μάτια μιας Αμερικανίδας, με τις κριτικές να κάνουν λόγο για προσβολή, απεικονίζοντας τους Γάλλους ως σνομπ και κακούς.

Σχετικά με την επιστροφή του σόου, μίλησε η πρωταγωνίστρια της σειράς, Lily Collins, η οποία μεταξύ άλλων, έθιξε και το ζήτημα με τις αντιδράσεις, υποστηρίζοντας πως στη νέα σεζόν οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν νέες πλευρές της Πόλης του Φωτός. Η ηθοποιός δήλωσε στο Deadline πως νιώθει πως το ίδιο το Παρίσι είναι ένας χαρακτήρας από μόνο του. “Ήταν πολύ διαφορετικό για εμένα ως παραγωγός να λάβω υπόψη μου όλο το Παρίσι και είμαι πολύ περήφανη που ενθάρρυνα περισσότερο την συμπερίληψη, τη διαφορετικότητα, μπροστά και πίσω από τις κάμερες”, είπε η τηλεοπτική Emily.

Όσο για τον δεύτερο κύκλο, του οποίου ήδη έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες, η Collins τον περιέγραψε ως πολύ διασκεδαστικό και πολύ έξυπνο. “Είναι πολύ φωτεινός, τολμηρός και χρωματιστός – είναι λίγο προφανής – το οποίο είναι αυτό είναι η Emily. Είναι έτσι χωρίς ίχνος μετάνοιας”, δήλωσε η ηθοποιός.

Επίσης, δεν παρέλειψε να αποκαλύψει πως οι νέες ιστορίες θα είναι πολύ σπουδαίες, ενώ νιώθει πολύ περήφανη γι’αυτό.

Ακόμη δε γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία της πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου της σειράς, την οποία παρακολούθησαν 58 εκατομμύρια σπίτια το προηγούμενο έτος, όμως οι φήμες θέλουν το σόου να επιστρέφει στο Netflix γύρω στα τέλη του χρόνου ή αρχές του 2022. .

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved