Bridgerton: Τι αποκάλυψε η Nicola Coughlan για τον δεύτερο κύκλο της σειράς #spoileralert

POP UP TEAM
/
17 Σεπτεμβρίου, 2021

Η τηλεοπτική Lady Whistledown πάει κόντρα στον χαρακτήρα της και δίνει πληροφορίες για τη δεύτερη σεζόν.

Η σειρά – φαινόμενο “Bridgerton” που κυκλοφόρησε το Netflix σχεδόν έναν χρόνο νωρίτερα και μάς κράτησε συντροφιά την περίοδο της καραντίνας, επιστρέφει σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Βασισμένη στη σειρά βιβλίων της Julia Quinn και με παραγωγό τη Shonda Rhimes, στον πρώτο κύκλο είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το ειδύλλιο ανάμεσα στη Daphne Bridgerton και τον Δούκα του Χέιστινγκς, Simon Bassett. Και μπορεί στον δεύτερο κύκλο ο πρωταγωνιστής Regé-Jean Page να ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει, απογοητεύοντας το φανατικό κοινό της σειράς, όμως όπως αποκάλυψε η Nicola Coughlan που υποδύεται την Penelope Featherington aka Lady Whistledown, ο δεύτερος κύκλος θα είναι πιο συναρπαστικός.

Η ίδια δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της πολύ ενθουσιασμένη για το γεγονός πως το “Bridgerton” έλαβε μεγάλη αναγνώριση από κριτικούς και βραβεία- μάλιστα τιμήθηκε με 12 υποψηφιότητες για Emmy- όπως και για τη δεύτερη σεζόν που γυρίζεται ακόμα. “Είμαστε εν μέσω γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν, οπότε το νέο γκρουπ συνομιλίας μας ξεκίνησε. Ονομάζεται Bridger-2, το οποίο διάλεξα για όνομα και νιώθω πολύ περήφανη”, είπε χαρακτηριστικά η Coughlan.

Επιπλέον, η πρωταγωνίστρια επεσήμανε πως οι φαν θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερες προσδοκίες για τη νέα σεζόν. “Όταν γυρίζεις την πρώτη σεζόν, δεν ξέρεις αν θα έχεις και δεύτερη, αλλά όλοι ελπίζαμε να έχουμε την ευκαιρία να πούμε την ιστορία γιατί ο κόσμος την αγάπησε πολύ. Και η Kate (Kate Sharma, νέος χαρακτήρας) είναι ένας πολύ δυναμικός χαρακτήρας. Είναι μία δυνατή, ανεξάρτητη γυναίκα. Θέλουμε πολύ να φτάσουμε εκεί και το γεγονός ότι θα πούμε την ιστορία είναι πραγματικό προνόμιο”, δήλωσε η Coughlan.

Ο χαρακτήρας της Kate Sharma εμφανίζεται στη δεύτερη σεζόν ως το νέο love interest του μεγαλύτερου αδερφού της Daphne, Anthony, ο οποίος παίρνει την απόφαση να νοικοκυρευτεί.

Τέλος, η ίδια υπογράμμισε πως ενώ ο κόσμος γνωρίζει πλέον περί τίνος πρόκειται, ξέρει ποιος είναι ο κόσμος του Bridgerton, δεν θα είναι έτοιμος για αυτό που θα έρθει. Αναμένουμε, λοιπόν, την πρεμιέρα για να το διαπιστώσουμε.

 

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved