O δημιουργός του Squid Game αποκαλύπτει: “Η σειρά μου έδωσε αρκετά για να βάλω φαγητό στο τραπέζι μου”

POP UP TEAM
/
29 Οκτωβρίου, 2021
/

Μοιράσου το ...

Ίσως χρειαστεί να κάνει και δεύτερο κύκλο!

Μπορεί η σειρά The Squid Game να έγινε η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix αλλά και φαινόμενο της pop culture, όμως ο Κορεάτης δημιουργός της σειράς αποκαλύπτει ότι αυτή η επιτυχία δεν τον έκανε πλούσιο.

Ο Hwang Dong-hyuk έδωσε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Guardian λέγοντας πως η σειρά του έδωσε αρκετά “για να βάλω φαγητό στο τραπέζι μου”. Ο 50χρονος είπε πως “το Netflix δεν μου έδωσε bonus” ξεκαθαρίζοντας ότι ανεξάρτητα από την μεγάλη δημοτικότητα της σειράς, η πλατφόρμα του δίνει ακριβώς όσα είχαν συμφωνήσει στο αρχικό τους συμβόλαιο.

Αστειευόμενος ο δημιουργός της σειράς είπε πως δεν θα γίνει τόσο πλούσιος όσο ο ήρωας της ιστορίας, Seong Gi-Hun, που κατάφερε να κερδίσει τα 38,460,271.20 δολάρια. Η σειρά που κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον πάνω από 142 εκατομμυρίων ανθρώπων, αξίζει σήμερα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Ο δημιουργός δηλώνει ότι τα γυρίσματα της σειράς δεν ήταν εύκολα αλλά “ήταν σωματικά, πνευματικά και συναισθηματικά εξοντωτικά ” ενώ εξαιτίας του άγχους του κατέληξε να χάνει 6 δόντια. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων “είχα συνεχώς νέες ιδέες και αναθεωρούσα τα επεισόδια οπότε η δουλειά πολλαπλασιαζόταν”.

http://youtu.be/oqxAJKy0ii4

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved