Επέστρεψε το The Crown στο Netflix για την 5η σεζόν

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
10 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Η επιτυχημένη σειρά του Netflix, The Crown έκανε την πρεμιέρα της χθες 9 Νοεμβρίου μετά από δύο χρόνια απουσίας. Πολλοί περίμεναν την επιστροφή της σειράς με αγωνία και ειδικά μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ σχετικά πρόσφατα, το ενδιαφέρον του κοινού για το βρετανικό στέμμα έχει γίνει μεγαλύτερο.

Παρ’ όλα αυτά δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις. Εξώφυλλα εφημερίδων στην Μεγάλη Βρετανία υποστηρίζουν ότι το σίριαλ παρουσιάζει τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας με άσχημο τρόπο και καθόλου ιστορικά ακριβές. Ουσιαστικά, η πέμπτη σεζόν της σειράς ανησυχεί ιδιαίτερα το παλάτι, επειδή παρουσιάζει τον Κάρολο να στρέφεται εναντίον της μητέρας του για να της κλέψει τον θρόνο.

Ο περισσότερος κόσμος πιστεύει πως η σειρά είναι ιστορικά ακριβής και περιγράφει τα γεγονότα όπως έγιναν. Κάτι που δεν ισχύει και έτσι δημιουργείται σύγχυση για το τι ακριβώς συνέβη. Αν και αυτό αποτελεί απόδειξη πόσο καλογυρισμένη είναι η σειρά.

Ωστόσο, το Netflix δεν έκρυψε το γεγονός ότι πρόκειται για δραματοποιημένη έκδοση των ιστορικών γεγονότων, με τον πρώην πρωθυπουργό John Major και την ηθοποιό Judi Dench να αμφισβητούν την ακρίβεια των γεγονότων στα εσώτερα του Buckingham Palace.

Στη νέα σεζόν του The Crown, θα δούμε τον πόλεμο (σύμφωνα πάντα με το σενάριο του σίριαλ) ανάμεσα στον Κάρολο και τη Νταϊάνα, αλλά και την αντεπίθεση της αδικοχαμένης πριγκίπισσας στη βασιλική οικογένεια, η οποία βρίσκεται σε κρίση.

Στον κεντρικό ρόλο έχουμε τη γνωστή ηθοποιό Imelda Staunton, να παίρνει τη σκυτάλη από την Olivia Colman και να υποδύεται την βασίλισσα.

Η Lesley Manville έχει αναλάβει τον ρόλο της πριγκίπισσας Μαργαρίτας, ο Dominic West υποδύεται τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, Κάρολο και η Elizabeth Debicki πρωταγωνιστεί ως πριγκίπισσα Νταϊάνα.

http://www.youtube.com/watch?v=Ej0vb8xhvbw

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved