Netflix: Το «The Crown» επιστρέφει για τελευταία φορά με τον 6 ο κύκλο!

PHOTO: NETFLIX
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
12 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix, το  The Crown, επιστρέφει με τον 6ο και τελευταίο κύκλο της και θα χωριστεί σε δύο μέρη.

Το πρώτο μέρος της σειράς θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix στις 16 Νοεμβρίου, ενώ το δεύτερο στις 16 Δεκεμβρίου του 2023. Η σειρά που έχει σαρώσει τα βραβεία, απεικονίζει μια δραματοποιημένη εκδοχή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Στο teaser που κυκλοφόρησε εμφανίζονται για λίγα δευτερόλεπτα όλες οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν την μακροβιότερη μονάρχη που γνώρισε το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ελισάβετ ΙΙ.  

«Δεν είναι επιλογή. Είναι καθήκον. Ο τελευταίος κύκλος έρχεται τον επόμενο μήνα», γράφει η λεζάντα στο κλιπ που δημοσιεύθηκε στους λογαριασμούς του Netflix στα social media.

Στο teaser διάρκειας ενός λεπτού και τριών δευτερολέπτων, μετά τις Κλερ Φόι και Ολίβια Κόλμαν που ενσάρκωσαν τη βασίλισσα στις προηγούμενες σεζόν και μιλούν για τα βασιλικά τους καθήκοντα, η Ιμέλντα Στόντον, την οποία παρακολουθούμε από την πέμπτη σεζόν στον ρόλο της Ελισάβετ, προχωρά προς το παράθυρο. Η σιλουέτα της διαγράφεται μπροστά από πλήθος κόσμου που ζητωκραυγάζει.  

Η Elizabeth Debicki θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα στον έκτο κύκλο, έχοντας λάβει τη σκυτάλη από την Emma Corrin, η οποία συμμετείχε στην πέμπτη σεζόν. Το ίδιο και ο Dominic West, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Josh O’ Connor υποδυόμενος τον Πρίγκιπα Κάρολο, στην τελευταία σεζόν της σειράς.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2022, το Deadline ανέφερε πως μετά από μια εξαντλητική διαδικασία casting, κατέληξαν στο ποιοι θα αναλάβουν τους ρόλους του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Έτσι, θα υποδυθούν τον πρίγκιπα William, ο Rufus Kampa, ο οποίος θα τον ενσαρκώσει στην ηλικία των 15 ετών, την περίοδο που παλεύει να αντιμετωπίσει τον θάνατο της μητέρας του, ενώ ο Ed McVey θα υποδυθεί τον Πρίγκιπα της Ουαλίας στα νεανικά του χρόνια, όταν γνώρισε την σύζυγό του Kate Middleton, το 2001. Την Kate Middleton θα υποδυθεί η νεαρή ηθοποιός Meg Bellamy.

Ο πέμπτος κύκλος επεισοδίων αναφερόταν στα γεγονότα μετά το διαζύγιο του Καρόλου και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Νταϊάνα, συμπεριλαμβανομένης της πολυσυζητημένης συνέντευξης που η ίδια έδωσε στο BBC και στον δημοσιογράφο Μάρτιν Μπασίρ.

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved