Τέσσερα tips για να κάνεις το σπίτι σου φθινοπωρινό παράδεισο

@ Wikimedia Commons – Unsplash
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗ
/
11 Οκτωβρίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Αν και βρισκόμαστε πλέον στα μέσα του φθινοπώρου, ο καιρός είναι ακόμα ζεστός και αυτό δεν μας βοηθάει και πολύ να μπούμε σε ένα πιο χειμερινό mood. Η διακόσμηση του σπιτιού σου όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά στη διάθεσή σου.

Με 4 απλούς τρόπους θα δημιουργήσεις το πιο cozy περιβάλλον για να υποδεχτείς τις κρύες μέρες. Πάρε χαρτί και μολύβι.

Black is forever

Όταν δεν έχεις τι να βάλεις, η λύση είναι να βάλεις μαύρα, δε λένε; Ε, λοιπόν, το ίδιο ισχύει και για το σπίτι σου. Το μαύρο προσδίδει class ενώ αν θες να τονίσεις κάποια γωνία, το μαύρο είναι η λύση. Μαύρα βάζα, άλμπουμ, κάδρα κι οτιδήποτε διακοσμητικό σου περνάει από το μυαλό σου. Αν από την άλλη στοχεύεις σε μεγαλύτερη αλλαγή, οι μαύρες κουζίνες είναι αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα trends του 2023 και όχι άδικα.

Νeutrals και γήινοι τόνοι

Μπεζ καναπέδες, καφέ καλύμματα, μελί διακοσμητικά μαζί με έντονους τόνους όπως το ροδακινί και το μπορντό θα συνθέσουν το πιο εντυπωσιακό φθινοπωρινό σκηνικό… μέσα στο σαλόνι σου – και όχι μόνο!

Velvet dream

Το βελούδο προσδίδει στον χώρο πάντα μια εκλεπτυσμένη γοητεία.

Διάλεξε μαξιλάρια, ριχτάρια ακόμα και κουρτίνες σε βελούδινη υφή και αμέσως ο χώρος σου θα αναβαθμιστεί.

Κεριά

Σετ με κεριά, μεγάλα κεριά, αρωματικά κεριά (big yes) ή ρεσό, δεν έχει σημασία! Τα κεριά εκτός του ότι θα γλυκάνουν τον χώρο και θα δημιουργήσουν ατμόσφαιρα, μας θυμίζουν ότι ξεκινάει η εποχή που μένουμε μέσα με μια λεπτή κουβερτούλα και την παρέα ενός βιβλίου ή μιας ταινίας.

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved