Άκης Πετρετζίκης και μελομακάρονα με βρώμη: Η απίθανη απάντηση του σεφ στο τρολάρισμα

Copyright @Instagram akis_petretzikis
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
11 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Ο Άκης Πετρετζίκης και το τρολάρισμα για τα μελομακάρονα με βρώμη – Η απάντηση του σεφ με vegan συνταγή

Ο Άκης Πετρετζίκης δεν χάνει ευκαιρία να επιβεβαιώνει πόσο cool είναι, απαντώντας όποτε χρειάζεται στο τρολάρισμα που δέχεται κατά διαστήματα. Αυτήν τη φορά ο Άκης Πετρετζίκης δεν άφησε αναπάντητο το τρολάρισμα για τα μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο.

Έχοντας αποκτήσει το δικό του κοινό όλα αυτά τα χρόνια, το οποίο επιλέγει με κλειστά μάτια τις συνταγές του, γιατί είναι απλές, εύκολες και άκρως αποτελεσματικές, ο διάσημος σεφ παραμένει ταπεινός και φροντίζει να παρουσιάζει νέες εμπνευσμένες συνταγές, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και στο vegan.

Όλα ξεκίνησαν μετά τη vegan συνταγή γύρου από κουνουπίδι. Ένα από τα meme που αναρτήθηκαν στα social media έλεγε: «Τον Πετρετζίκη τον προσέχει κανείς μην μας φτιάξει μελομακάρονα από βρώμη και λιναρόσπορο;».

Αυτό ήταν. Ο Άκης Πετρετζίκης μπήκε στην κουζίνα και τροποποίησε τη φημισμένη συνταγή για μελομακάρονα τα Χριστούγεννα, η οποία κάθε χρόνο πλημμυρίζει με αρώματα το σπίτι και χαρίζει μοναδικές συγκινήσεις στον ουρανίσκο όσων την επιλέγουν.

Πρώτα όμως είχε φροντίσει να αφήσει το σχόλιο «stay tuned» κάτω από το meme για τα μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο.

Το σχόλιο... προπομπός του Άκη Πετρετζίκη για τα μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο

«Παρά τις προσπάθειές σας μέσα στο ΣΚ, δεν με προσέξατε αρκετά, και τελικά σας τα έφτιαξα… Μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο, για να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα: 48 μέρες για Χριστούγεννα!» έγραψε στο προφίλ του ο Άκης Πετρετζίκης και μοιράστηκε τη συνταγή με τα 1,4 εκατομμύρια ακολούθων του στα social media.

 

Η συνταγή για τα μελομακάρονα με βρώμη και λιναρόσπορο συνοδεύεται και από την ανάλογη εικόνα στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άκης Πετρετζίκης έγινε πατέρας για δεύτερη φορά τον Απρίλιο, με τους followers να του εύχονται τα καλύτερα για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Από το Look Magazine της Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved