Το «Maestro» μπήκε στον κατάλογο του Netflix

Copyright @Facebook Christopher Papakaliatis
POP UP TEAM
/
25 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Δείτε την εικόνα της σειράς στην επίσημη σελίδα της πλατφόρμας.

Maestro: Η ελληνική σειρά μπήκε στον κατάλογο του Netflix – Σε λίγες εβδομάδες η πρεμιέρα.

Στο Netfilx με κάθε επισημότητα είναι πλέον το «Maestro» αφού έναν περίπου μήνα μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βρίσκεται πλέον στον κατάλογο της πλατφόρμας.

Οι χρήστες μπορούν από τώρα να πατήσουν το κουμπί της «Υπενθύμισης», έτσι ώστε να ειδοποιηθούν για τη μεγάλη πρεμιέρα που αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε λίγες εβδομάδες.

maestro-netflix

Υπενθυμίζεται ότι το «Maestro» θα έρθει στους συνδρομητές του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».

Στην υπόθεση της σειράς, ο Ορέστης ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

http://www.youtube.com/watch?v=t3svVjZ5Hek

Από την Athens Voice

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved