Maestro: Τί θα δούμε στο καινούργιο επεισόδιο της Πέμπτης

POP UP TEAM
/
30 Νοεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

To Μaestro, η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που μπήκε στο Netflix, επιστρέφει άυριο Πέμπτη 1/12 στο MEGA με νέο επεισόδιο.

Δύο μεγάλοι έρωτες βρίσκουν χώρο να εκφραστούν κόντρα σε όλες τις δυσκολίες.

Το Maestro επιστρέφει το βράδυ της Πέμπτης με ένα νέο επεισόδιο μέσα από τη συχνότητα του MEGA και όπως όλα δείχνουν θα καθηλώσει για ακόμη μια φορά.

Μετά από την αποκάλυψη του παρελθόντος του Ορέστη, η αγαπημένη σειρά συνεχίζεται με το έβδομο επεισόδιο με τίτλο “Ένας απαίδευτος… βουλιάζει”.

Maestro: Όσα θα δούμε στο “Ένας απαίδευτος… βουλιάζει”

Ο Ορέστης δεν μπορεί πλέον να αντισταθεί στον έρωτά του για την Κλέλια και έρχεται ολοένα σε δύσκολη θέση. Η Αλεξάνδρα περιπλέκει την κατάσταση ακόμα περισσότερο.Ο Σπύρος και ο Αντώνης κανονίζουν να πάνε κρυφά στην Αθήνα για λίγες ημέρες, γνωρίζοντας πως αν ο Χαράλαμπος το ανακαλύψει θα αντιδράσει ακραία. 

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, ΜαρίαΚαβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, ΑντίνοοςΑλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Σάντρα Σαραφάνοβα, Τόνια Μαράκη, Γιώργος Μπινιάρης

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA 2022-2023

http://www.youtube.com/watch?v=_A7TIaKMv9w

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved