Η Lily Collins είχε απορριφθεί επανειλημμένα πριν από τo Emily in Paris στο Netflix: Είναι ο Phil Collins ο λόγος;

POP UP TEAM
/
29 Δεκεμβρίου, 2022
/

Μοιράσου το ...

Αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί σε ένα από τα πιο δημοφιλή σόου στο Netflix.

Ωστόσο, η Λίλι Κόλινς έχει δηλώσει ότι την απέρριψαν για πολλούς ρόλους στην αρχή της καριέρας της στην υποκριτική. Όντας η κόρη του Phil Collins – αυτός θα μπορούσε να ήταν ένας τρόπος για να βρει δουλειά – αλλά δεν μπορούσε.

Ο πατέρας της ήταν ο λόγος;

Η 33χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού V και ανέφερε στο δημοσίευμα : “Σίγουρα με απέρριψαν πολύ στην αρχή. Μου έλεγαν “όχι” ξανά και ξανά και ξανά. Τα σχόλια ήταν ότι ήμουν κι εγώ πράσινο. Ήμουν σαν, δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.”

“Όπως, πράσινο, όπως στο “go”; Αλλά πραγματικά χρειαζόμουν λίγο περισσότερη ωρίμανση, εξάσκηση και εμπειρία. Υποθέτω, για μένα, ήταν πάντα πολύ σημαντικό να μην λαμβάνω [την απόρριψη] ως, “Όχι, αυτό δεν είναι Θα είναι για σένα.» Ήταν απλώς, «Όχι, όχι αυτή τη στιγμή».

Μαζί στην εμφάνιση στο περιοδικό και μία λαμπερή φωτογράφιση, όπου η Lily φόρεσε μια ποικιλία από fashion-forward εμφανίσεις και έδειχνε απολύτως εκπληκτική.Φόρεσε ένα κομψό μαύρο φόρεμα ψαροουράς και πόζαρε με τα χέρια στους γοφούς φορώντας ένα μεγάλο καπέλο. Τα σκούρα μαλλιά της ήταν ξαπλωμένα και φορούσε ένα ολόκληρο μακιγιάζ για να τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Η Λίλι συζήτησε την αντίθεση μεταξύ της κλασικής κωμικής σειράς «Sex and the City» και της δικής της σειράς του Netflix «Η Έμιλυ στο Παρίσι», δηλώνοντας ότι ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στο Emily In Paris, είναι «πιο μοντέρνος».

Αυτή την εβδομάδα, η ηθοποιός, η οποία είναι κόρη του τραγουδιστή Phil Collins, εξήγησε ότι η σειρά του Netflix δεν είναι μια τυπική ρομαντική κωμωδία, καθώς η Emily επικεντρώνεται περισσότερο στην καριέρα, τους φίλους, τα ταξίδια και την εκπαίδευσή της.

Στο «Sex and the City» της Sarah Jessica Parker, η Carrie Bradshaw και οι φίλες της αναζητούν συχνά ρομαντικούς συντρόφους.

Η Lily εξήγησε ότι η δομή rom-com του “Emily in Paris” ενσωματώνει μια σειρά από επιπλέον ιστορίες εκτός από τον ρομαντισμό.

Από νωρίς, ρωτήθηκε ήδη για το πώς ένιωθε που ήταν η κόρη του Phil Collins και μοιράστηκε πώς ήταν πραγματικά φοβισμένη να χρησιμοποιήσει το επίθετό της αρχικά επειδή μπορεί να κατηγορηθεί ότι επέβαινε στη φήμη των γονιών της. Τελικά συνειδητοποίησε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί όσο ξέρει ότι δουλεύει σκληρά.

Προς το παρόν, ο Phil Collins φέρεται να έχει ήδη συνταξιοδοτηθεί λόγω της επιδείνωσης της υγείας του. Όχι ότι οι θαυμαστές του εξαφανίστηκαν από τη μια μέρα στην άλλη.

Παρόλο που ο Φιλ Κόλινς είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που ανακοίνωσε την αποχώρησή του, κυριαρχεί συνεχώς στο διαδίκτυο. Ο Κόλινς έδωσε στους θαυμαστές συγκλονιστικά νέα κατά τη διάρκεια της παράστασης του Genesis στο O2 Arena. Καθώς ανακοίνωσε την αποχώρησή του, ο ντράμερ, ο οποίος είχε καθίσει στις τελευταίες εμφανίσεις του με το συγκρότημα, σηκώθηκε και έφυγε από τη σκηνή με τα υπόλοιπα μέλη. 

Τα προβλήματα υγείας του μουσικού, που παρουσιάστηκαν πριν από μήνες, επανεμφανίστηκαν στις ειδήσεις, ωθώντας τον στο προσκήνιο των μοντέρνων θεμάτων. Πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία μοιράστηκαν την προηγούμενη ενημέρωση σχετικά με την αδυναμία του Κόλινς να κρατήσει ένα τύμπανο στο Facebook.

Λόγω των προβλημάτων υγείας του, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση του και «να βρει πραγματική δουλειά». Αφού υπέστη τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη, δήλωσε προηγουμένως στο Πρωινό του BBC ότι μετά βίας κρατούσε ένα ραβδί. Εξήγησε ότι η θέση του στο τύμπανο έκανε τους σπόνδυλους του να συμπιέσουν τον νωτιαίο μυελό του.

Mindy και Benoit τραγουδούν “Shallow”

Με πληροφορίες από musictimes

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved