Η Lizzo και ο Jack Black κάνουν την εμφάνισή τους στο τελευταίο επεισόδιο του The Mandalorian

Copyright @Instagram jackblack
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
/
9 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Εμφάνισή έκπληξη έκαναν στο τελευταίο επεισόδιο του The Mandalorian από τον γαλαξία του Star Wars, δύο απροσδόκητα πρόσωπα: η Lizzo και ο Jack Black.

Το έκτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν της σειράς, «Chapter 22: Guns For Hire», έκανε πρεμιέρα στο Disney+ αυτήν την εβδομάδα. Κανένας από τους δύο καλλιτέχνες δεν ανακοινώθηκε εκ των προτέρων, κάνοντας μια ευχάριστη έκπληξη στους fans της σειράς. Εμφανίζονται στην ίδια σκηνή, ως μέλη του παλατιού στον μακρινό πλανήτη Plazir-15. Η Lizzo ως The Duchess και ο Jack Black ως Captain Bombardier, αντίστοιχα.

Ο Black μπήκε στο Instagram για να μιλήσει για το πώς ήταν «τόσο διασκεδαστικό» να δουλεύεις με την τραγουδίστρια του «Special» ως βασιλιάς και βασίλισσα του Plazir-15, μοιράζοντας επίσης selfies που τράβηξε με τα κοστούμια τους.

Η βραβευμένη με Grammy καλλιτέχνιδα ανέβηκε επίσης στην πλατφόρμα για να δημοσιεύσει μια φωτογραφία και να τιμήσει το cameo της, ποζάροντας με τη συλλογή της με παιχνίδια και αναμνηστικά Grogu.

Έγραψε επίσης ένα συναισθηματικό μήνυμα για τον πατέρα της, λέγοντας: «Σαν παιδί ο μπαμπάς μου είχε τον Πόλεμο των Άστρων σαν μια μορφή ιεροτελεστίας. Όταν πήρα τον ρόλο της Duchess, έκλαιγα όλη μέρα. Μπαμπά, θα ήθελα να ήσουν εδώ για να το δεις αυτό! Χάρη σε όλους στον Γαλαξία, είμαι τώρα μέρος του έπος των άστρων. This is The Way. May the Force be with U».

Το The Mandalorian έχει ακόμη δύο κεφάλαια για την τρίτη σεζόν του. Το έβδομο επεισόδιο θα ξεκινήσει να μεταδίδεται την Τετάρτη 12 Απριλίου, με το όγδοο και τελευταίο να βγαίνει μια εβδομάδα αργότερα, στις 19 Απριλίου.

Τα επεισόδια σκηνοθέτησε ο Rick Famuyiwa, ο οποίος έκανε και την πρεμιέρα αυτής της σεζόν, ενώ το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας σκηνοθέτησε ο Bryce Dallas Howard. Αν και ορισμένοι θαυμαστές απολάμβαναν να βλέπουν τον Jack Black, τη Lizzo και τον θρυλικό Christopher Lloyd (που έπαιζε τον Captain Helgait), πολλοί ένιωσαν ότι αυτά τα cameo ήταν εκτός κλίματος ενώ άλλοι θεώρησαν ότι ολόκληρη η σκηνή στον πλανήτη Plazir-15 ήταν εντελώς cringe.

Επιπλέον, ετοιμάζονται δύο ακόμη σειρές Star Wars που πρόκειται να κυκλοφορήσουν το 2023 και οι δύο συνδέονται με την πλοκή του The Mandalorian. Η Ahsoka βρίσκεται σε καλό δρόμο για πρεμιέρα στο Disney+ αυτό το καλοκαίρι, ενώ το Skeleton Crew με τον Jude Law πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο τέλος του έτους.

http://www.youtube.com/watch?v=nYAc8Fiz35Q

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved