Το ξέσπασμα πρώην συνεργάτη της Kim Kardashian

©Instagram
POP UP TEAM
/
7 Απριλίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Πρόσφατα είδαμε στο TikTok ένα βίντεο που δείχνει έναν μεσήλικα άντρα να κρατάει μια πινακίδα που έγραφε «Η Kim Kardashian κατέστρεψε τη ζωή μου».

Ο λόγος για τον David Liebensohn, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ο αρχικός δημιουργός του Kimoji, δηλαδή της εφαρμογής της Kim Kardashian, με emojis και gifs με το πρόσωπό της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Kim και η μητέρα της Kris Jenner, ήρθαν σε επαφή με την εταιρία του Liebensohn το 2013 για να διαπραγματευτούν μια συμφωνία για το εμπορικό σήμα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους στο Καλαμπάσας, ο David έδειξε στην οικογένεια την ιδέα του για το Kimoji και όπως υποστηρίζει, κατέληξαν σε προφορική συμφωνία για την οριστικοποίηση της παραγωγής της εφαρμογής.

Εκείνος άρχισε να δουλεύει στο νέο αυτό project, παρουσιάζοντάς τους τις πρώτες του ιδέες. Εκείνη τη περίοδο έλαβε ένα τηλεφώνημα από τη νομική ομάδα της Kardashian, όπου τον ρώτησαν αν είχε κατοχυρώσει το Kimoji και προσφέρθηκαν να το κάνουν γι’ αυτόν, για να επιταχύνουν τη διαδικασία. Ωστόσο, το εμπορικό σήμα είχε ήδη καταχωρηθεί χωρίς να εμφανίζεται το όνομά του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν νομικές διαμάχες.

Με το εν λόγω συμβάν, ο Liebensohn μήνυσε την Kardashian το 2019 για 100 εκατομμύρια δολάρια, ισχυριζόμενος ότι τα Kimoji είχαν δημιουργηθεί από ιδέες που είχαν κλαπεί από τον ίδιο. Η διάσημη τηλεπερσόνα και οι δικηγόροι της αντέτειναν τους ισχυρισμούς ως «ψευδείς και παράλογους» και ανταπέδωσαν αγωγή για 300 εκατομμύρια δολάρια, με αποτέλεσμα ο άντρας να αποσυρθεί από την αγωγή.

Ωστόσο, η Kardashian και η μητέρα της απαίτησαν 400.000 δολάρια για νομικά έξοδα και οικονομική αποζημίωση, γεγονός που οδήγησε τον Liebensohn στη χρεοκοπία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την οικογένειά του και να ζει στο αυτοκίνητό του.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της διαμονής του στο αυτοκίνητό του, δημιούργησε μία ιστοσελίδα, την kimkardashianruinedmylife.com, όπου εκεί μοιράζεται την ιστορία του, ζητώντας δωρεές για να εξοφλήσει το νομικό του χρέος.

Η ιστορία έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες του TikTok να μοιράζονται τις απόψεις και τις αντιδράσεις τους.

http://www.youtube.com/watch?v=R1YXy_nX0RQ

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved