Η Kim Kardashian φοράει το sexy μαγιό της νέας σειράς SKIMS

©Instagram/skims
POP UP TEAM
/
27 Ιουνίου, 2023
/

Μοιράσου το ...

Αναστάτωση προκάλεσε η Kim Kardashian αφού φόρεσε το μαγιό της νέα σειράς του brand της SKIMS.

Η συλλογή αρκείται σε basic χρώματα όπως το μαύρο και το bronze, ενώ τα sexy κοψίματα είναι ότι καλύτερο για ένα «καυτό» καλοκαίρι. 

Η Κιμ Καρντάσιαν

Στο Instagram Story της, η σταρ καυχήθηκε ότι η επερχόμενη συλλογή περιλαμβάνει «το πιο τολμηρό μας μαγιό για τις καλύτερες καλοκαιρινές σας στιγμές». Αυτό έρχεται μόλις μια εβδομάδα αφότου μίλησε για την επιτυχία της SKIMS και αποκάλυψε ότι άρχισε να σκέφτεται τα shapewear στην εφηβεία της.

Η Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Kim παραδέχτηκε ότι όταν η φήμη χτύπησε για πρώτη φορά την πόρτα της, πριν από σχεδόν 20 χρόνια, δεν ήταν σίγουρη για το τι έπρεπε να κάνει. Η εταιρεία της SKIMS έχει οκτώ εκατ. followers, εκτός από τα 350 εκατ. που ακολουθούν την Kim ήδη στο Instagram. Αυτό που μπορεί να εκπλήξει τους θαυμαστές και τους επικριτές της είναι ότι η γυναίκα με τη διεθνή απήχηση παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να έχει το σύνδρομο του απατεώνα και αυτό είναι που την κρατά σε εγρήγορση. Ωστόσο, η 42χρονη Kim Kardashian παραδέχτηκε ότι υπάρχει μια «χρονική σφραγίδα» στην καριέρα της ως influencer.

Η Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν

 

Tags :

Μοιράσου το ...

popup-logo-white

Διαπιστευμένο Μέλος στο Μητρώο Online Media του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης

© 2024 Spread Media - All Rights Reserved